Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Dobre kino

ocenił(a) film na 7

Pieprzyć tych co mówią ze to gniot

użytkownik usunięty
roland_roland

Dokładnie ;-)

ocenił(a) film na 7

Dzięki może źle tak napisałem że "pieprzyć"ale czasami mnie wkurzają komentarze

użytkownik usunięty
roland_roland

Nawet nie wiesz czasami jak bardzo...

ocenił(a) film na 10

Inni tak bardzo go zrównują z błotem, ale ... sami nigdy by tak naprawdę nawet w 1/2 nie zrobili lepiej... :/
Wg. mnie film jest na wysokim poziomie, fabuła jak i wykonanie zachwycają. W drugiej części nie podobał mi się ten przewijający wątek z godzinami i pole elektromagnetyczne. Ogólnie wszystko było zrobione w świetnym klimacie, film nieprzewidywalny przez co idzie - zaskakujący. Może i mam płytki gust, ale co na to poradzę. Pomysł jak i wykonanie oceniłem na 10 pkt. bo naprawdę się należy!!! Może i nie jestem wielkim krytykiem, ale chyba umiem odróżnić gniot od dobrej produkcji. Tak przynajmniej mi się wydaje.

ocenił(a) film na 8
roland_roland

Zdecydowanie lepszy od 1, co prawda niekończące / samo uzupełniające się strzały mnie drażniły podobnie jak łuk bumerang który w jednej scenie ginie w następnej już z powrotem jest w ręce bohaterki. Ale pomijając to film był dość dobry

ocenił(a) film na 10
DRSRng

Masz rację, ale według mnie nie było to aż tak rażące :) Pierwszy raz zwróciłem uwagę na strzały jak zaczęli się obracać w tym "zegarze" w którym zaczynali na początku. Wpadła do wody i wychodząc z niej strzały miała w tym plecaczku(?), a według mnie przy takiej prędkości, zrobieniu paru fikołków w wodzie powinny wylecieć. :P
Ogólnie film świetny.

ocenił(a) film na 8
DRSRng

Dokładnie :) Ale pewnie na pozasceniu skrobała sobie nowe ;)

ocenił(a) film na 7
DRSRng

Też bardziej mi przypadła do gustu ta część niż jedynka ale jak na razie to udane części. Już czekam z ogromnym zainteresowaniem nanastepną część "Igrzyska śmierci: Kosogłos

ocenił(a) film na 6
roland_roland

Pełna kultura ;d