ENEMEF organizuje maraton składający się z pierwszej części IŚ jak i premierowo będzie również wyświetlany Catching Fire :) Odbędzie się to 22.11 w różnych miastach polski w Multikinie. Bilety będą dostępne od wtorku, 12 listopada o godzinie 16:00.
http://enemef.pl/repertuar.php
trochę głupio(tzn. fajnie, że organizują taki maraton) ale na ich miejscu najpierw puściłabym pierwszą część dla przypomnienia i dopiero potem premierowo drugą część
ale tak właśnie robią ;)
"kolejność emisji filmów
Tym razem głosowanie na kolejność zostało wyłączone. Filmy zostaną zaprezentowane według jedynej słusznej kolejności czyli:
1. Igrzyska śmierci,
2. Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia."
Zastanawiałam się nawet czy pójść,ale mam złe doświadczenia z maratonów. Sala pełna gadających jełopów,która przychodzi do kina by wp*eprzać popcorn czy hałasować otwieraniem chipsów.
Ja też chciałam iść, ale bardziej jednak chce iść na premiere w noc z czwartku na piątek :) z resztą moje maratony zawsze wyglądały tak że było pełno pijanej młodzieży która wiadomo jak się zachowuje, więc to też mnie odrzuca.
ja ide na 100%. byłam już na 3 maratonach i zawsze było fajnie, zwłaszcza teraz kiedy spotkam innych fanów IŚ :-)