Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

ENEMEF organizuje maraton składający się z pierwszej części IŚ jak i premierowo będzie również wyświetlany Catching Fire :) Odbędzie się to 22.11 w różnych miastach polski w Multikinie. Bilety będą dostępne od wtorku, 12 listopada o godzinie 16:00.

http://enemef.pl/repertuar.php

serduszkoasia

trochę głupio(tzn. fajnie, że organizują taki maraton) ale na ich miejscu najpierw puściłabym pierwszą część dla przypomnienia i dopiero potem premierowo drugą część

ocenił(a) film na 10
julcia2805

ale tak właśnie robią ;)

"kolejność emisji filmów

Tym razem głosowanie na kolejność zostało wyłączone. Filmy zostaną zaprezentowane według jedynej słusznej kolejności czyli:

1. Igrzyska śmierci,
2. Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia."

serduszkoasia

Zastanawiałam się nawet czy pójść,ale mam złe doświadczenia z maratonów. Sala pełna gadających jełopów,która przychodzi do kina by wp*eprzać popcorn czy hałasować otwieraniem chipsów.

ocenił(a) film na 10
panienka_2

Ja też chciałam iść, ale bardziej jednak chce iść na premiere w noc z czwartku na piątek :) z resztą moje maratony zawsze wyglądały tak że było pełno pijanej młodzieży która wiadomo jak się zachowuje, więc to też mnie odrzuca.

serduszkoasia

ja ide na 100%. byłam już na 3 maratonach i zawsze było fajnie, zwłaszcza teraz kiedy spotkam innych fanów IŚ :-)

ocenił(a) film na 9
julasek1998

Fanów IŚ albo zwykłych kinowych zjadaczy popcornu :)