Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Możecie mi wytłumaczyć jedną rzecz, bo ja sobie zawsze tak tłumaczyłem, na stronie głównej jest
tabelka z najbardziej wyczekiwanymi premierami, Igrzyska są na miejscu 2 pod Hobbitem, jakim
cudem, kiedy na Igrzyska czeka większa ilość osób co chce ten film obejrzeć, więc Igrzyska
powinny być na miejscu 1, ale nie jest, więc jaki czynnik wpływa na to że Hobbit jest na 1 miejscu
?????

ocenił(a) film na 8
tytan5017

Brak aktualizacji. Nic więcej.

tytan5017

Prawdopodobnie dlatego że przy Hobbicie jest większa liczba w kolumnie "wartość" czy zapewne więcej osób zaznaczało takie opcje jak : musze to zobaczyć czy umrę jak tego nie zobaczę ( czy jak tam one się dokładnie nazywają)

tytan5017

Czy to naprawdę jest dla ciebie tak ważne? Jaką to różnicę ci robi,że w jakiejś tabelce IŚ są na drugiej pozycji? Nie dziwie się nawet,bo Hobbit jest bardziej oczekiwany,co jak co,ale ma większą widownię a to,że więcej osób odznaczyło IŚ nic nie znaczy - tylko tyle,że nie wszyscy mają konto na tym portalu więc nie mają możliwości tego odznaczenia sobie.

tytan5017

Nie muszą tego zmieniać bo do premiery Hobbita troche jeszcze zostało i na pewno wyprzedzi IŚ.

tytan5017

Masz straszny problem. Jak ty to przeżyjesz ????!!!!