Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Nieźle wygląda na tym zdjęciu. Szczerze mówiąc nie bardzo wierzyłam, że Sam Claflin (nie to że go
nie lubię) będzie dobrym kandydatem na tę postać, ale teraz zmieniłam zdanie :)

mawa2

No na zdjęciach wygląda... przystojnie! Nie tak jednak to sobie wyobrażałam. Miał być bogiem z hipnotycznymi oczami koloru morza.
Większym rozczarowaniem jest Johanna. Gdy czytałam była dla mnie słodką blondynką z tendencją do mordu! A na zdjęciu tutaj: http://www.filmweb.pl/news/FOTO%3A+Obchody+75.+Igrzysk+%C5%9Amierci+wymagaj%C4%8 5+nowej+garderoby-97362# przypomina mi Lily z "How i met your mother".

Jane1239

Ja za to cieszę się,że nie jest ona słodką blondynką :D Nie zniosłabym tego :)) Ma ona w sobie to czego wg mnie potrzeba tej bohaterce...brzydka nie jest,ma w sobie agresję i o to chodzi :P

panienka_2

Wiesz w trzeciej części kompletnie się zmienia i dlatego tak sobie ją wyobrażałam :D słodka i mordercza

Jane1239

Ja natomiast zgadzam się, Johannę mógłby zagrać ktoś inny :>

Jane1239

Ale nie ma co się przejmować na zapas, może nie będzie tak źle..

mawa2

Oby :)
Mimo to CZEKAM!!

Jane1239

Taaa, jak my wszyscy....

ocenił(a) film na 8
mawa2

Dla mnie właśnie Johanna jest idealna. Widać w niej właśnie tą agresję, ale także jest piękna. Za to nadal nie wiem czemu dali tego aktora za Finnicka... Jest przystojny, ale kompletnie nie pasuję do męskiego i zniewalającego Finnicka. :c A jestem pewna, że wielu utalentowanych aktorów by się nadało na niego. Chociaż nadal lepszy od Peety..

Mery_98

Moim zdaniem całkiem nadawałby się Jake Abel, trochę przypominał mi Finnicka w "Intruzie" ;P

mawa2

Tylko nie on :D

panienka_2

On, on :)

mawa2

Nie no w sumie każdy ma swoje wyobrażenia,tyko mi kompletnie nie pasowałby do tej roli. Jak zobaczyłam Sama to od razu pomyślałam,że to fantastyczny Finnick.

panienka_2

Nie no ja nic nie mam do Sama (bardzo się cieszyłam, że to on zagra Finnicka) :D Tylko gdyby nie on grał Finnicka to podałam kogoś kto mógłby być też dobry.

ocenił(a) film na 8
mawa2

Dla mnie powinien być ktoś jeszcze bardziej męski. :D

ocenił(a) film na 10
mawa2

Mi Sam pasuje, ale też sądzę że Jake pasowałby jako Finniś. W Intruzie mnie zauroczył, a w Percym Jacksonie perfekcyjnie zagrał Luke'a mimo że wcale nie był do niego podobny, a zachowanie syna Hermesa było zupełnie inne niż w książce. (c******y scenariusz)

ocenił(a) film na 8
Mery_98

Dobry Finnick jest co się czepiacie... Muskularny, przystojny, morskie oczy, zniewalający uśmiech - tak jak w ksiązce... Daliby jakiegoś Iana czy kogo tam, to byłoby źle, bo przecież w wampirach jest uznawany za męskiego słodziaśnego, bla,bla,bla zamiast marudzić - BOŻE co za aktor, poczekajcie do premiery...

ocenił(a) film na 8
czesiol

Oczywiście, że nie Ian czy Pattinson czy ktokolwiek inny, bo do Finnicka powinien być aktor właśnie niezbyt znany, ale bardzo męski i przystojny, a Sam wygląda jak kolejny chłopak, który nadaję się na plakat w bravo. Poczekam do premiery, ale oceniam wygląd, a nie umiejętności aktorskie. Mam nadzieję, że Sam jest tak dobrym aktorem, że swoją osobowoscią będzie przypominał Finnicka...

ocenił(a) film na 8
czesiol

I w sumie taki Ian z wyglądu bardziej by pasował, według mnie. Ale oczywiście jest zbyt znany na tą rolę i jest dość kiepskim aktorem.

czesiol

Ja też twierdzę że jest świetny ;P

czesiol

Też uważam,że ten aktor pasuje do roli Finnicka. Nie wyobrażam sobie,żeby miał go zagrać jakiś goguś za przeproszeniem z jakiegoś tandetnego do mdłości filmu o wampirach :D

ocenił(a) film na 10
panienka_2

Pamiętaj że grał w Potterze Cedrica :D
cytat z Więźnia Azkabanu idealnie pasujący do sytuacji:

"– To taki wysoki przystojniak prawda? – odezwała się Angelina.

– Silny i milczący – dodała Katie i znowu zaczęły chichotać.

– Nic nie mówi, bo jest za tępy, żeby sklecić zdanie – powiedział niecierpliwie Fred."

wika_kolaszynska

hahahha xD W tej roli akurat go lubiłam... Tylko teraz tak źle mi się kojarzy :D Bardziej irytowałoby mnie wybranie do roli Finnicka "przystojniaków" z pamiętników wampirów xD