Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295624
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Ten film to przykład jak można spaprać film mimo gigantycznego budżetu, nie wiem skąd tak
wysokie oceny, pewnie za efekty komputerowe ale to tak jakby kupę przykryć okładką playboya (co z
tego jak cuchnie). Początek filmu w ogóle nie wprowadza widza w nic i tu kolejne porównanie,
jakbyśmy nagle zaczęli słuchać rozmowy dwóch obcokrajowców WTF? nie chce mi sie dalej pisać
na temat tego gniota bo i tak dużo czasu zmarnowałem,moja ocena 1/10 pozdro!

ocenił(a) film na 8
Tomasz_Kaminski

Hmmm... I założyłeś to konto specjalnie żeby negatywnie ocenić ten film?

ocenił(a) film na 1
zosia33j

Od dawna korzystam z Filmwebu a założenie konta to znowu nie taka trudna rzecz wystarczyło 30 sekund przez googla, kiedyś musi być pierwszy raz. Założę się że ten film ma swoich zwolenników no ale ja mimo dobrego sprzętu na jakim go oglądałem nie kupuje tej bajki a nastawiony byłem bardzo pozytywnie. pozdrawiam

Tomasz_Kaminski

Dawno mnie tak nikt nie rozśmieszył.Teraz zgodnie z twoją logiką powinieneś napisać na forum filmu Władca Pierścieni Dwie wieże,że film to gniot bo nie wprowadza widza.Dlaczego np. te dwa 'karły" idą do Góry Przeznaczenia?

ocenił(a) film na 1
lucer

Taki był mój zamiar przyjacielu, trochę śmiechu nikomu nie zaszkodzi a w mojej logice nie grzeb bo się zgubisz, oceniłem film według moich wrażeń i wiem że są tacy którzy myślą na odwrót. Może powinienem napisać że nie widziałem pierwszej części ale to nie świadczy źle o mnie a o filmie który nie zachwycił i nie zachęcił do sięgnięcia po Igrzyska śmierci z 2012 a Władca Pierścieni no cóż doskonały w każdym calu. pozdrawiam