65% aż nie chce mi się wierzyć bo powinno też być około stówy. To chyba przez to, że kiedyś oceniałam wysoko jakiś szajs.
89%. Jak na mnie to bardzo dużo... Bardzo rzadko daję dziewiątkę czy dziesiątkę :) By film zasłużył na którąś z tych dwóch ocen to musi być naprawdę dobry. To tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że opłacało się zabulić za bilety do kina :))
87% też jestem w szoku, generalnie uwielbiam josha i jennifer, ale nie spodziewałam się, że filmweb to wychwyci
99%, chociaż nie przeczytałam ani jednej książki tej pisarki, pierwszą część obejrzałam przypadkiem tylko 1 raz i nie wybieram się teraz do kina.
Filmweb nie jest jasnowidzem.
Druga część jest zupełnie inaczej zekranizowana, nie skończyło się to tylko na zmianie reżysera.
58%, jednak śmieszy mnie ten cały "mój gust". Oceniam filmy, które pamiętam by ocenić, a nie wszystkie po kolei, więc jest to totalnie niewymierne i nieprawdopodobne. :)
Oceniła 3 filmy- w tym Igrzyska, "W Pierścieniu Ognia" (nie widząc filmu) oraz Harry'ego. Nie dziwięsię, że ma 100. :)
U mnie 81%, więc nie aż tak źle :-) o dziwo pierwszą część mam na 69%, dziwne prawda?
30% a po premierze spadnie do 15% tak było z pierwszą częścią chyba że film będzie dobry ale raczej nie