Jako, że Honest trailers wypuściło swój kawałek o tym filmem warto się przyjrzeć ;)
Trochę pstryczków w nos, troszkę wyśmiewania, nieco słusznych spostrzeżeń.
Jeśli ktoś zamierza wypowiadać się tylko po to by narzekać, że film jest idealny i jak można takie coś robic to niech sobie daruje, bo nie o to tu chodzi ;)
http://www.youtube.com/watch?v=pvJqvA0QU1g
eeeej o pierwszej części też się wypowiedzieli :) W sumie mają dużo racji, ale Peety i Gale'a bym nie zmieniła. Pasują idealnie. No dobra, może Peetę bym zmieniła. Ale jak się przyjrzeć relacjom pozafilmowym Jen i Josha to świetnie się razem dogadują, a skoro to się przekłada (teoretycznie) na wynik pracy to chyba jest dobrze.
hahahaha padałam : D przed chwilą odświeżyłam sobie igrzyska 2 bo coś mnie naszło i świetnie ten filmik to podsumował : D śmiechłam. W sumie mają rację z tymi pstryczkami ale cóż taki już urok tego filmu ;) gorzej że zgadzam się co do stwierdzenia że jak najdłużej sagi się przeciąga, no bo naprawdę, podzielenie ostatniej trylogii części na dwa filmy mnie wyprowadziło z równowagi. Niby fajnie bo może dokładniej odzwierciedlą książkę, ale z drugiej strony serio? jakoś w poprzednich dwóch filmach dali radę bez podziału. Ale troche zmieniłam temat xd filmik cudny ; )