Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Jeszcze....

ocenił(a) film na 7

127 dni i 2 godziny i zobaczę mojego Finniczka :3 Na kogo najbardziej czekacie? Polecam tę stronkę:
http://odliczanie.net/Premiera-filmu-W-Pierscieniu-Ognia,12490/ Jest tam odlicznie do premiery ;)

Zuzka253

Ja również w niecierpliwieniu oczekuję na premierę drugiej części ,,Igrzysk śmierci''.
Najbardziej spodziewam się zobaczyć oczywiście moją ulubioną Katniss, a co do nowych bohaterów to chętnie ujrzę Finnick'a i Johannę Mason. :))

ocenił(a) film na 7
Lucyfer06

Ja FILMOWEJ Katniss i Peety nie znoszę, podobnie, jak Gale'a. Film jest okropny, ale druga część myślę, że będzie lepsza ;) Kocham Finnicka :3 <3

Zuzka253

Ja tytułowych bohaterów darzę akurat największą sympatią. Gale jest mi obojętny. Nie dziwię Ci się, że zapałałaś do Finnicka, aż takim sentymentem. W końcu w książce opisany jest jako ulubieniec kobiet. :))

Zuzka253

Ja akurat filmową Katniss uwielbiam,bo aktorka nie jest żadną lalunią z plastikową buźką i kościstą figurą,ma naturalną,śliczną urodę i na dodatek jest świetną aktorką. Co do Peety podobnie,cieszę się,że nie został wybrany ktoś pokroju pseudo aktorów ze zmierzchu czy jeszcze głupszych pamiętników wampirów :D Jeżeli tak bardzo podoba ci się Finnick to chyba wiem czym się kierujesz przy ocenie filmu,mam nadzieję,że się mylę :P

ocenił(a) film na 9
panienka_2

Zgadzam się co do Katniss i Peety, ale i tak jestem bardzo ciekawa Finnicka ;)

użytkownik usunięty
Zuzka253

122 DNI I 11 GODZIN!!!

Zdecydowanie za długoooo!!!!!!

użytkownik usunięty
susan15

Niestety... Jeszcze 4 miesiące...

To prawie wieczność.

użytkownik usunięty
susan15

Niewytrzymam. Mam nadzieję że w sieci (przynajmniej do października) znajdzie się jakaś scena z filmu, choćby 2 minutowa...

Zuzka253

Filmowa Katniss nie mogła zostać lepiej dobrana i to właśnie dzięki niej dostrzegłam w ogóle "Igrzyska..." tak więc najbardziej na nią czekam. Co do pozostałych bohaterów chętnie zobaczyłabym też Finnicka w akcji ;P

ocenił(a) film na 7
mawa2

A dla mnie Jennifer w ogóle nie pasuje. W OGÓLE

Zuzka253

Według mnie aktorka dobrana jest IDEALNIE. No i jest aktorką co się zowie a nie drewnianą deską jak coponiektóre żeby palcem nie wytykać takiej jednej ze Zmierzchu ;) Finnick miał w książce piękne, zielone oczy, ciekawe co będzie w filmie?

ocenił(a) film na 7
basiek_10

Finnick jest idealny ;3 <3

Zuzka253

Każdy ma swoje zdanie ;D