Jaką aktorkę obsadzilibyście jako Johanne? Mój typ to chyba Mila Kunis :) A wy jak sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=TQYtXnoKiW4
bleh, Stone totalnie nie pasuje.
z tego co zobaczyłam, Wasilewska startuje do roli i w sumie nawet nieźle. chociaż zdecydowanie Kunis byłaby chyba najlepsza.
Jeszcze ona startuje: http://www.filmweb.pl/news/A+Johann%C4%99+Mason+w+%22Igrzyskach+%C5%9Bmierci+2%2 2+zagra+najprawdopodobniej...-86597
Tylko strasznie mi do roli nie pasuję.
tak, też o niej czytałam. nie dziękuję. totalnie nie pasuje. przynajmniej dla mnie. nie ma tego... zacięcia Johanny.
ja też. to jedyna postać, która nie traktuje Kotny jako superhero od początku do końca. ona i Finnick to dla mnie dwa najważniejsze elementy tego filmu, które chciałabym, żeby wyszły dobrze... choć jestem niemal pewna, że i tak sobie trochę ponarzekam xD
O to tak jak ja :D Scena gdy Finnick chciał poczęstować kostką cukru Katniss albo gdy Johanna rozebrała się do naga przy niej i Peecie było świetne :D
A tak z innej beczki jakiego aktora obsadziłabyś w roli Finnicka?
Właśnie coraz bardziej też mi się tak wydaję :( Trzeba po prostu poczekać jakich aktorów wybiorą.
ogółem nie mogę się pozbyć wrażenia, że idealnym Finnickiem byłby Somerhalder. natomiast moją idealną Annie byłaby Christina Ricci. tak jakoś :x
ogółem to... 1 część obejrzałam przed przeczytaniem książki i naprawdę mi się podobała. nie chcę mieć żadnych oczekiwań, bo wolę, żeby mnie zaskoczyło i żebym się dobrze bawiła :)
zaakceptuję ich wybór jednak no... trzymam kciuki, by to jakoś w miarę wyglądało. Lawrence ma tego nie rozwalić. szkoda, że oddalili Rossa, dobrze wyreżyserował HG.
a wiesz , że Somerhalder i Ricci mogliby pasować ... ;D No ale to nie ja wybieram :(
Oj, pasowali by ;D Finnicka sobie wyobrażałam jako bruneta z pięknymi oczami, a Annie drobną, nieśmiałą, o bardzo dziewczęcej urodzie kobitkę.
http://www.filmweb.pl/news/Jena+Malone+oficjalnie+w+kontynuacji+%22Igrzysk+%C5%9 Bmierci%22-86703
Jakby ktoś przeoczył ^^
A moim zdaniem świetnie pasuje ;) Tak mniej więcej sobie wyobrażałam tą aktorkę. Jest bardziej "zadziorna" z twarzy i to pasuje do charakteru jej postaci.
hm... może nie przeoczył, konwersacja zaczęła się wcześniej :)
widziałam jej kandydaturę parę dni temu. prawdę mówiąc... jako Gretchen w Donnie'em mi się podobała, nie jestem w 100% anty. może być ciekawie ^^
tylko no... haczyk polega na tym, że ona z wyglądu trochę jest... zbyt grzeczna na Johannę.
Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru Jeny - dobra aktorka i fizycznie bardzo pasuje do mojego wyobrażenia.
Co do tego, że niby jest "za grzeczna" - po prostu do tej pory miała akurat takie role.
Sprawdzi się, zobaczycie:) Mam dobre przeczucia:)
No cóż wolałabym żeby rolę dostała Mila Kunis ( pokochałam ją od pierwszego wejrzenia w "Czarnym Łabędziu") ale Jena to też niezły wybór. W końcu mogło być gorzej...
@_malena_ - zobaczę Jenę w Sucker Punch, tam wcale nie była grzeczna:D. Ogólnie, mi bardzo pasuje - sprawdzi się aktorsko i wizualnie. Teraz czekam na Finnicka.
Oglądałam "Sucker Punch" wczoraj, świetna rola Jeny i teraz jeszcze bardziej nie mogę doczekać się na Johannę w jej wykonaniu.
Wybaczcie, że w tym temacie, ale orientujecie się może czy Philip Seymour Hoffman został potwierdzony jako Plutarch Heavensbee? Nie pamiętam takiej informacji, a aktor znajduje się w obsadzie. Czy ta rola jest tak mało istotna, że fw nie podał newsa? O Joannie Mason było ich kilka. Moje zdziwienie wynika z tego, że przecież mowa tu o tak świetnym aktorze jakim jest Hoffman.
Tak, Hoffman potwierdzony przez Lionsgate. Nie rozumiem tylko dlaczego jest mnóstwo info., że Jena Malone wcieli się w postać Johanny, a na stronie castingowej na profilu THG na facebooku dalej nie ma jej w potwierdzonych rolach...
Dzięki za odpowiedź. :) Jestem pod wrażeniem w takim razie. Ech, na Finnicka chyba wszyscy najbardziej czekają. ;)