PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627599}

Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 295 tys. ocen
7,3 10 1 294806
6,6 58 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Jaką aktorkę obsadzilibyście jako Johanne? Mój typ to chyba Mila Kunis :) A wy jak sądzicie?
http://www.youtube.com/watch?v=TQYtXnoKiW4

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

Emma Stone :D

ocenił(a) film na 9
CiasteczkOo

O też fajna aktorka :)

FightClub_2

bleh, Stone totalnie nie pasuje.
z tego co zobaczyłam, Wasilewska startuje do roli i w sumie nawet nieźle. chociaż zdecydowanie Kunis byłaby chyba najlepsza.

ocenił(a) film na 9
lisa666

Jeszcze ona startuje: http://www.filmweb.pl/news/A+Johann%C4%99+Mason+w+%22Igrzyskach+%C5%9Bmierci+2%2 2+zagra+najprawdopodobniej...-86597
Tylko strasznie mi do roli nie pasuję.

FightClub_2

tak, też o niej czytałam. nie dziękuję. totalnie nie pasuje. przynajmniej dla mnie. nie ma tego... zacięcia Johanny.

ocenił(a) film na 9
lisa666

No właśnie.. Oby nie zepsuli tej postaci bo ją bardzo polubiłam w książce.

FightClub_2

ja też. to jedyna postać, która nie traktuje Kotny jako superhero od początku do końca. ona i Finnick to dla mnie dwa najważniejsze elementy tego filmu, które chciałabym, żeby wyszły dobrze... choć jestem niemal pewna, że i tak sobie trochę ponarzekam xD

ocenił(a) film na 9
lisa666

O to tak jak ja :D Scena gdy Finnick chciał poczęstować kostką cukru Katniss albo gdy Johanna rozebrała się do naga przy niej i Peecie było świetne :D
A tak z innej beczki jakiego aktora obsadziłabyś w roli Finnicka?

użytkownik usunięty
FightClub_2

ja myślę że zpie... obydwóch aktorów :(

ocenił(a) film na 9

Właśnie coraz bardziej też mi się tak wydaję :( Trzeba po prostu poczekać jakich aktorów wybiorą.

FightClub_2

ogółem nie mogę się pozbyć wrażenia, że idealnym Finnickiem byłby Somerhalder. natomiast moją idealną Annie byłaby Christina Ricci. tak jakoś :x
ogółem to... 1 część obejrzałam przed przeczytaniem książki i naprawdę mi się podobała. nie chcę mieć żadnych oczekiwań, bo wolę, żeby mnie zaskoczyło i żebym się dobrze bawiła :)
zaakceptuję ich wybór jednak no... trzymam kciuki, by to jakoś w miarę wyglądało. Lawrence ma tego nie rozwalić. szkoda, że oddalili Rossa, dobrze wyreżyserował HG.

użytkownik usunięty
lisa666

a wiesz , że Somerhalder i Ricci mogliby pasować ... ;D No ale to nie ja wybieram :(

ocenił(a) film na 9
lisa666

Oj, pasowali by ;D Finnicka sobie wyobrażałam jako bruneta z pięknymi oczami, a Annie drobną, nieśmiałą, o bardzo dziewczęcej urodzie kobitkę.

ocenił(a) film na 9
FightClub_2

http://www.filmweb.pl/news/Jena+Malone+oficjalnie+w+kontynuacji+%22Igrzysk+%C5%9 Bmierci%22-86703

Jakby ktoś przeoczył ^^

ocenił(a) film na 9
Anpeo

Kurde chyba tylko mi nie pasuję ta aktorka :(

FightClub_2

Jena Malone dostała te role...

użytkownik usunięty
Haszysza

moim skromnym zdaniem... zupełnie nie pasuje ... :(

ocenił(a) film na 9

A moim zdaniem świetnie pasuje ;) Tak mniej więcej sobie wyobrażałam tą aktorkę. Jest bardziej "zadziorna" z twarzy i to pasuje do charakteru jej postaci.

CiasteczkOo

hm... może nie przeoczył, konwersacja zaczęła się wcześniej :)
widziałam jej kandydaturę parę dni temu. prawdę mówiąc... jako Gretchen w Donnie'em mi się podobała, nie jestem w 100% anty. może być ciekawie ^^
tylko no... haczyk polega na tym, że ona z wyglądu trochę jest... zbyt grzeczna na Johannę.

ocenił(a) film na 8
Anpeo

Ja jestem bardzo zadowolona z wyboru Jeny - dobra aktorka i fizycznie bardzo pasuje do mojego wyobrażenia.
Co do tego, że niby jest "za grzeczna" - po prostu do tej pory miała akurat takie role.
Sprawdzi się, zobaczycie:) Mam dobre przeczucia:)

FightClub_2

No cóż wolałabym żeby rolę dostała Mila Kunis ( pokochałam ją od pierwszego wejrzenia w "Czarnym Łabędziu") ale Jena to też niezły wybór. W końcu mogło być gorzej...

ocenił(a) film na 8
Oluchna_92

@_malena_ - zobaczę Jenę w Sucker Punch, tam wcale nie była grzeczna:D. Ogólnie, mi bardzo pasuje - sprawdzi się aktorsko i wizualnie. Teraz czekam na Finnicka.

ocenił(a) film na 8
Rinoa_Sin

Oglądałam "Sucker Punch" wczoraj, świetna rola Jeny i teraz jeszcze bardziej nie mogę doczekać się na Johannę w jej wykonaniu.

FightClub_2

Wybaczcie, że w tym temacie, ale orientujecie się może czy Philip Seymour Hoffman został potwierdzony jako Plutarch Heavensbee? Nie pamiętam takiej informacji, a aktor znajduje się w obsadzie. Czy ta rola jest tak mało istotna, że fw nie podał newsa? O Joannie Mason było ich kilka. Moje zdziwienie wynika z tego, że przecież mowa tu o tak świetnym aktorze jakim jest Hoffman.

ocenił(a) film na 7
martusia565

Tak, Hoffman potwierdzony przez Lionsgate. Nie rozumiem tylko dlaczego jest mnóstwo info., że Jena Malone wcieli się w postać Johanny, a na stronie castingowej na profilu THG na facebooku dalej nie ma jej w potwierdzonych rolach...

ocenił(a) film na 7
frejabeha

Tak czy siak najbardziej czekam na Finnicka ;)

frejabeha

Dzięki za odpowiedź. :) Jestem pod wrażeniem w takim razie. Ech, na Finnicka chyba wszyscy najbardziej czekają. ;)

ocenił(a) film na 9
martusia565

potwierdzono prze Lionsgate Jena Malone jako Johanna Mason :
http://www.facebook.com/thehungergamesmovie/app_432927770063734