Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Julianne Moore prawdopodobnie zagra Almę Coin, jest w trakcie rozmów z producentami. Ja
wyobrażałam ją sobie trochę inaczej ale w gruncie rzeczy pasuje.

ocenił(a) film na 8

Ja Coin wyobrażałam sobie zupełnie inaczej... Prawdę mówiąc bardzo przypadła mi do gustu wizja Judi Dench jako prezydent Trzynastki, którą ktoś zasugerował w którymś z wątków przy "Kosogłosie" ;) Ale nie czepiam się, niech zrobią po swojemu, może Julianne zaskoczy mnie pozytywnie. A może Coin zagra jeszcze ktoś inny? Przy obsadzaniu roli Finnicka też było dużo takich spekulacji.

użytkownik usunięty
Puszka_26

Nie wiadomo jeszcze, ja też myślałam o Judi Dench, chociaż musieliby chyba trochę rozminąć się z książkową wersją, bo Coin miała proste długie włosy, a Judi w długich włosach, no nie wiem... Ale pasowała by. Chociaż jak się tak zastanawiam, to Moore jest ok. No ale poczekamy - zobaczymy ;)

bardziej niż książkowy wygląd bohaterki interesuje mnie czy dana aktorka potrafi grać - Moore uważam za bardzo dobrą aktorkę i wierzę że mogłaby stworzyć ciekawą kreację a co do wyglądu to wiadomo że zależy od charakteryzacji i wizji

użytkownik usunięty
julcia2805

Jeśli Moore zagra Coin to jestem pewna, że zrobi to dobrze.

użytkownik usunięty

Bardzo Dobry wybór, myślę że jeszcze lepszy by był na Helenę Boham Carter ;D

ocenił(a) film na 10

nom ;p

Julianne Moore to dobry wybór chociaż istniało wg mnie jeszcze kilka innych opcji. Myślę, że nie mamy się czego obawiać :P

panienka_2

jedno jest pewne, jak bedzie Moore to gra aktorska jej bedzie na najwyzszym poziomie, aczkolwiek ja osobiscie sobie bardziej w tej roli wyobrazalem:

1. Sigourney Weaver
2. Susan Sarandon
lub
3. Jane Fonda

ocenił(a) film na 8

Oo, pozytywnie jestem zaskoczona wyborem, ale szczerze mówiąc, zupełnie inaczej wyobrażałam sobie Coin :P Z wyglądu, bo aktorsko - myślę, że wizja czytelnika i filmowa się nałożą ;-)