Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
ocenił(a) film na 9
alinka_minka

" "I just did it to make Francis mad."
— Jennifer Lawrence on cutting her hair "

alinka_minka

nie ma to nic wspólnego z filmem ale moim zdaniem ładniej jej w dłuższych. W krótkich wygląda strasznie dojrzale i poważnie

A swoją drogą to jestem bardzo miło zaskoczona tymi ludźmi na spotkaniach w obsadą filmu - a raczej ich grupą wiekową.

ocenił(a) film na 8
alinka_minka

Mam podobne... ściągnęła! x) myślę, że lepiej jej było w dłuższych i brązowych, ale ładnemu we wszystkim ładnie.

alinka_minka

Matko co ona zrobiła

narka11

musiała bo włosy nie wytrzymały bo ciągłym farbowaniu - jednak np. w sezonie nagród przy każdej gali miała inny odcień włosów, potem znowu gwałtowny brąz, znowu blond i tak ciągle - nic dziwnego że włosy nie wytrzymały.

julcia2805

Wiem że musiała, w zasadzie to się nie dziwię że nie wytrzymały blond ciemne blond ciemne i tak w kółko

alinka_minka

A mi się podoba nawet bardziej, mimo, że to totalna metamorfoza. :) Pasuje jej do kształtu buzi.

użytkownik usunięty
alinka_minka

Omg, jak mogła to zrobić... Tak samo jak Emma Watson, która jest przepiękna w długich włosach...

ocenił(a) film na 9

Spokojnie, odrosną. Za jakiś czas :D
Mnie bardziej ciekawi co zrobią z włosami podczas kręcenia kolejnej części (nie orientuję się kiedy się za to zabierają).. Chociaż, producenci mogliby skorzystać z krótszych włosów Jennifer... Nakręcić parę scen z parta 2 Mockingjay zgodnych z końcówką serii książek.

Rose_Clementine

Mam nadzieję, że pozwoli im odrosnąć, bo znacznie lepiej wygląda w długich blond włosach. Żeby skorzystać z krótkich włosów do kręcenia końcówki Mockingjay musiała by je przefarbować, a nie po to je ścinała bo były uszkodzone od ciągłego farbowała, żeby znowu je farbować dla kilku scen. W czasie zdjęć do Mockingjay będzie nosiła perukę, w sieci krążą zdjęcia z planu zrobione ok. 2 tygodnie temu.

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Mam nadzieje że im na to pozwoli

ocenił(a) film na 7
alinka_minka

Dalej jest ładna, wygląda teraz "starzej" jak kolwiek by to za brzmiało, mam nadzieję że w kolejnych częściach Igrzysk będzie miała je długie.

ocenił(a) film na 10
alinka_minka

uważam, że wygląda ślicznie.
generalnie każdej dziewczynie jest ładniej w długich włosach, ale tak jak Emmie Watson, w krótkich jest ładnie, ale zdecydowanie gorzej niż w długich, tak Jen wygląd równie ślicznie w obu stylizacjach ;D