Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Koniec filmu

ocenił(a) film na 8

Może mi ktoś powiedzieć co się ogólnie wydarzyło wtedy gdy bawili się tym drutem? Czemu Katniss i Peeta się rozdzielili,
o co tam chodziło? No i gdyby nie wpadła na pomysł piorunistej strzały to by się pewnie nic nie stało, a przecież byli
"gotowi" do uratowania jej...

użytkownik usunięty
softnet

Beetee mial plan jakby to powiedziec: wysadzenia wyspy. I Katniss z Johanna poszly drut rozwlec do wody, aby wszytkich kto by stal na ladzie (piasku, gdzie przebywali Zawodowcy) zabilo. Peeta bodajze zostal z Finnickiem aby chronic Beetee'ego. Koncowka jest bardzo skomplikowana, wiec aby Ci zle nie namieszac zostawie to osobie ktora pamieta tamta scene z arena :)

softnet

Wszytsko było dokładnie zaplanowane. Plutchar dokładnie wiedział jak zrobi Katniss ( rozwali całą arenę ) jak tylkko będzie miała okazję. Wszyscy byli wtajemniczeni- prócz niej. Dlatego to ją i Joannę( tylko ona była w stanie wyciąć lokalizator bo miała takie nerwy) wysłali aby ten drut rozwinęły, a oczywiście beetee wiedział że tamci będą próbowali go przeciąć i tak się też stało, a sam pomysł rozwalenia areny podsunął jej podstępnie Beetee mówiąc o napięciu :D Nie mam pojęcia gdzie był Peeta w tym czasie, właśnie tego nie pamiętam . Wiem tylko że na 100% wszyscy byli w to wtajemniczeni a to że Peeta i Finnick mają osłaniać Beeteeiego to była tylko wymówka

ocenił(a) film na 10
unique6596

Jeżeli chodzi o końcówkę, to może mi ktoś podać nazwę piosenki, która leci przy napisach końcowych :)

ocenił(a) film na 6
magdalena1194

O ile dobrze pamiętam był to "Atlas" grupy Coldplay (:

ocenił(a) film na 10
magdalena1194

Jeśli się nie mylę to był Coldplay - Atlas