Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Oglądałam pierwszą część i przeżyłam wielkie rozczarowanie. W porównaniu z moimi
oczekiwaniami, film był bardzo przeciętny, słaby wręcz. Słyszałam jednak, że podobno dwójka
wypada lepiej. Czy rzeczywiście tak jest? Warto dać trylogii filmowej jeszcze jedną szansę?

ocenił(a) film na 10
sound_frequency

Warto :) Chociaż jestem fanką książek to mi też się 1 ekranizacja mniej podobała. Ta jest o wiele lepsza :)

ocenił(a) film na 10
sound_frequency

Zdecydowanie warto! Również jestem fanką książek, dlatego też doceniam ten film, bo twórcy wyjątkowo skrupulatnie trzymali się fabuły z książki. Obejrzyj, a na pewnie nie pożałujesz ;)

ocenił(a) film na 8
sound_frequency

lepsze:)

ocenił(a) film na 8
sound_frequency

też uważam, że druga część jest lepsza. ;)

ocenił(a) film na 8
sound_frequency

1 podobała mi się, ale 2 jeszcze lepsza :)

ocenił(a) film na 9
sound_frequency

Mnie osobiście dwójka bardzo się podobała :)

ocenił(a) film na 7
sound_frequency

Ja również jestem fanką książek, a ta ekranizacja podobała mi się dużo bardziej niż jedynka ;)

ocenił(a) film na 8
sound_frequency

W porządku, dziękuję Wam, w najbliższym czasie postaram się zapoznać z "Pierścieniem..." :)

użytkownik usunięty
sound_frequency

Sto razy! Jedynce mozna zarzucic wolna akcje, co po czasie zaczyna nudzic. Za to dwojka to najwieksze zaskoczenie tego roku dla mnie :-) Jedyny film, na ktory nie zaluje wydanych pieniedzy ;)

ocenił(a) film na 8
sound_frequency

Obejrzałam w końcu i stwierdzam, że jest zdecydowanie lepszy, ba, nawet Lawrence przypadła mi bardziej do gustu :) Dobrze dobrali aktorów do tych innych zwycięzców, jestem zaskoczona ;) Cieszę się, że obejrzałam, dzięki wielkie za zachętę.