Nie iem czy był taki temat, nie wiem czy to prawda i dlatego chciałabym się upewnić, czy
James Gaisford na prawdę zagra młodego Haymitch'a a Maysille Stefania Barr? Bo na
stronach takich jak tumbl widziałam różne zdjęcia z planu ale nie jestem pewna czy to na
pewno CF czy jakiś inny film.
tylko główna obsada ma podpisane kontrakty na 4 filmy poza tym reszta do chyba jednak domysły i życzenia ...
Raczej nie zagra - zwróć uwagę, że jego wygląd dość mocno odbiega od wyglądu filmowego Haymitcha (Woody'ego Harrelsona).
http://www.youtube.com/watch?v=7mUjssn86h4 <---- to chyba z tego projektu zdjęcia pojawiają się na tumblr, ale to film wyprodukowany przez MainstayPro, a nie Lionsgate, który tworzy pełnometrażową wersję Igrzysk ; )
Aaa no to dlatego! Myślałam właśnie, że coś wyciekło do sieci ale skoro to wyprodukowane przez kogoś innego to wiadomo, że w pełnometrażówce nie będzie. Szkoda, bo mi ten młody Haymitch przypomina tego, którego sobie wyobrażałam w trakcie czytania książki ;) W każdym razie również dziękuję za wiadomość ;)