PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=627599}

Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 295 tys. ocen
7,3 10 1 294823
6,6 58 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Ja bym na Finnicka dała Jake Abel'a, ale tak też może być ;)

mawa2

Jakby to odemnie zależało to ani Jake ani Sam nie dostaliby tej roli :) Obaj są oczywiście przystojni i zdolni ale jak dla mnie do młodych bogów z wyglądu to obu sporo brakuje ( choć oczywiście wygląd to nie wszystko u aktora). Moim zdaniem jakby zatrudnili w tej roli aktora z wyglądem np. ( moja opinia) Hanry'ego Cavilla albo innego wymuskanego przystojniaka z nienagannym wyglądem i boskim ciałem to kobiety leciałby do kina z szybkością błyskawicy :)

ocenił(a) film na 10
mawa2

moim faworytem do tej roli był Garrett Hedlund, ale wybór Sama nie jest zły, w Piratach z Karaibów zagrał przystojnego księdza i w tej roli bardzo mi się spodobał ;)

użytkownik usunięty
Paulina_Hutcherson

Ja tez od samego poczatku chcialam Hedlunda jako Finnicka - to bylby moj wymarzony Odair, ale los postanowil inaczej, choc to Garrett chyba odrzucil propozycje zagrania tej roli. A szkoda, wielka szkoda...

mawa2

Mi też Abel pasuje do tej roli. Szkoda,że go nie wybrali :(. Ale Sam tez może być.

mawa2

Nie przepadam za Claflinem :( a uwielbiam Finnicka, więc bardzo mnie boli taki dobór aktora. Ja chętnie bym zobaczyła w tej roli Jesse'a Spencera, nie wiem czemu, ale mi do niego pasuje.

ocenił(a) film na 8
mawa2

Fajnie by było jakby Jake został Finnickiem :) Ale Sam też nie jest zły :)

mawa2

A ja jak zobazcyłam zdjęcia z Cannes Sama i Liama obok siebie to się zastanawiam czy da się ich zamienić rolami ( ;( ) bo to raczej Liam z tej dwójki wygląda jak młody bóg seksu. Jedyne pocieszenie że w drugiej serii drogi Finnicka i Gale'a się nie krzyżują więc widzowie nie będą porównywać ich wyglądu

ocenił(a) film na 10
mawa2

na początku też mi się wydawało, że Claffin nie bd pasował do roli Finnicka, ale jak zobaczyłam zdjęcia z filmu to zmieniłam zdanie ;P

mawa2

Podzielam opinię że Jake Abel nadawał by się na Finnicka jak również Jessie Spencer. Dawno temu czytałam książkę i niestety nie pamiętam czy Finnick był blondynem? Ja wyobrażając go sobie zawsze widziałam przystojnego blondyna. Co do Sama, oglądając jego zdjęcia w google to przyznam szczerze że nie przypadł mi do gustu, jednak w Piratach był naprawdę apetyczny :). Sądzę że nie warto na wstępie go skreślać ponieważ może poradzi sobie z tym wyzwaniem aktorskim i pozytywnie nas zaskoczy.

Katita

Jeśli dobrze pamiętam,to Finnick miał brązowe włosy i oczy koloru morskiego.