Ostatnio widziałam ankietę i 63% ludzi zagłosowało na "w pierścieniu ognia" za najbardziej oczekiwany film 2013, czyli nie jesteś sam :)
Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że w roku w którym wychodzi do kin tyle superprodukcji z ogromnym rozmachem, każdy przyćmiewa ten badziew, to nagle się okazuje że cały świat czeka no kolejne wydania IŚ. Szczególnie że nawet Hobbit na filmwebie chce obejrzeć 14 tyś. widzów a tą porażkę IŚ zaledwie 9 tyś, a gdzie inne hity na ten rok. Matematycznie to jest niemożliwe chyba że ankietę przeprowadzano wśród nastolatków. Po prostu te twoje 63% są tak nieprawdopodobne że aż śmieszne.
W pierścieniu ognia wygrało ankietę amerykańskiego MTV na najbardziej oczepiwany film 2013 roku. Z tego co mówili w samym finałowym głosowaniu na w pierścieniu ognia oddano 10 milionów głosów. Hobbit odpadł w półfinale podajże. Pozatym możesz mówić że ten film to bardziew ( twoje zdanie, twoja sprawa), ale Igrzyska Śmierci zajeły 3 miejsce w Box Officie 2012 - były wyprzedzonetylko przez Avengers i Mroczny Rycerz Powstaje. Skoro tak wiele osób obejrzało pierwszą cześć to chyba naturalne że z ciekawości chcą zobaczyc kontynuację
Przecież to film dla młodzieży więc to chyba oczywiste. Emerycie takich filmów nie oglądają. Ameryki tym nie odkryłeś. I nie zmienia to faktu że te dzieciaki czekają na drugą część
Daj spokój, tylko to napisałam. Czy mi uwierzycie czy nie, trudno. Tylko chciałam poinformować że taka ankieta była. A że ty jesteś takim niedowiarkiem no to przykro mi.
Też równiez czekam z niecierpliwością! Szkoda, że dopiero pod koniec roku jest :(
No właśnie szkoda że w tym roku, najlepsze filmy wychodzą dopiero pod koniec roku :-(
Dla mnie jeden z wielu w tym roku. 2013 wypompuje mój portfel z kasy do granic możliwości xD
A do listopada jeszcze tyle czasu...