Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
BigDadddy

Nie martw się dla mnie też. ! :-D

ocenił(a) film na 10
BigDadddy

Ostatnio widziałam ankietę i 63% ludzi zagłosowało na "w pierścieniu ognia" za najbardziej oczekiwany film 2013, czyli nie jesteś sam :)

LithienV

Ankietę robili wam w gimnazjum? Hehehe

ocenił(a) film na 10
LordNeo

Wyobraź sobie że nie. Dużo czytam i tyle.

LithienV

Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić, że w roku w którym wychodzi do kin tyle superprodukcji z ogromnym rozmachem, każdy przyćmiewa ten badziew, to nagle się okazuje że cały świat czeka no kolejne wydania IŚ. Szczególnie że nawet Hobbit na filmwebie chce obejrzeć 14 tyś. widzów a tą porażkę IŚ zaledwie 9 tyś, a gdzie inne hity na ten rok. Matematycznie to jest niemożliwe chyba że ankietę przeprowadzano wśród nastolatków. Po prostu te twoje 63% są tak nieprawdopodobne że aż śmieszne.

LordNeo

W pierścieniu ognia wygrało ankietę amerykańskiego MTV na najbardziej oczepiwany film 2013 roku. Z tego co mówili w samym finałowym głosowaniu na w pierścieniu ognia oddano 10 milionów głosów. Hobbit odpadł w półfinale podajże. Pozatym możesz mówić że ten film to bardziew ( twoje zdanie, twoja sprawa), ale Igrzyska Śmierci zajeły 3 miejsce w Box Officie 2012 - były wyprzedzonetylko przez Avengers i Mroczny Rycerz Powstaje. Skoro tak wiele osób obejrzało pierwszą cześć to chyba naturalne że z ciekawości chcą zobaczyc kontynuację

julcia2805

Ta dzieciaki wypompowały kasę z rodziców.

LordNeo

Przecież to film dla młodzieży więc to chyba oczywiste. Emerycie takich filmów nie oglądają. Ameryki tym nie odkryłeś. I nie zmienia to faktu że te dzieciaki czekają na drugą część

ocenił(a) film na 10
LordNeo

Daj spokój, tylko to napisałam. Czy mi uwierzycie czy nie, trudno. Tylko chciałam poinformować że taka ankieta była. A że ty jesteś takim niedowiarkiem no to przykro mi.

BigDadddy

dla mnie też! ;)

użytkownik usunięty
BigDadddy

Wg. mnie też razem z Hobbitem ;D

ocenił(a) film na 9

Też równiez czekam z niecierpliwością! Szkoda, że dopiero pod koniec roku jest :(

użytkownik usunięty
Pecia15

No właśnie szkoda że w tym roku, najlepsze filmy wychodzą dopiero pod koniec roku :-(

ocenił(a) film na 8
BigDadddy

Dla mnie jeden z wielu w tym roku. 2013 wypompuje mój portfel z kasy do granic możliwości xD
A do listopada jeszcze tyle czasu...

BigDadddy

Drugi na równi ze Star Trekiem. Najbardziej oczekiwany to jednak hobbit :)

użytkownik usunięty
BigDadddy

dla mnie też <3