Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Film jest o wiele lepszy niz 1 czesc, to jeden z lepszych filmow ktore ogladalem w tym roku, polecam

użytkownik usunięty
yarek_shalom

Jak dla mnie najlepszy. Chciaz Hobbit moze go pobic, ale co do tego to mu trochu daleko xD

ocenił(a) film na 7

Ależ poprzeczka i wyznaczenie „rywala” ;) jak tak, to ja już w ciemno obstawiam, że Hobbit pobije wszystkie filmy , które widziałam tym roku i oceniłam wysoko.

1 część Hobbita zarobiła 1mld więc raczej na pewno przebije IŚ...

1 cz. Hobbita zarobiła ponad 1 mld dol. Więc raczej pobije IŚ chyba,że będzie miał mniejszą oglądalność w co wątpię,bo Jackson wiedział co zrobić i na siłę wcisnął Legolasa.

panienka_2

Hobbit to będzie jedno wielkie widowisko w 3D- sam zwiastun który dziś widziałam w kinie robi wrażenie, zresztą takie filmy zawsze przyciągają do kin więcej ludzi i wchodzi do kin w okresie przedświątecznym nie mając wielkich hitów zaraz po sobie więc będzie długo zarabiał na całym świecie

julcia2805

To będzie w 3D ??? To tym bardziej zarobi więcej dzięki droższym biletom. A wiadomo czy będą również normalne wersje? Nie cierpię 3D...

panienka_2

cóż nie wyobrażam sobie, żeby takie widowisko jak Hobbit z 90% efektów specjalnych obyło się bez wersji 3D, ale myślę, że 2D też będzie - oby były też wersje z napisami

julcia2805

Na pewno będzie z napisami,skoro było ostatnio to będzie i teraz.

ocenił(a) film na 8
panienka_2

Byłam wczoraj na filmie i muszę przyznać że jest dobry i pozostaje wierny książce, teraz już czekam tylko na Hobbita :)