Film jest o wiele lepszy niz 1 czesc, to jeden z lepszych filmow ktore ogladalem w tym roku, polecam
Jak dla mnie najlepszy. Chciaz Hobbit moze go pobic, ale co do tego to mu trochu daleko xD
Ależ poprzeczka i wyznaczenie „rywala” ;) jak tak, to ja już w ciemno obstawiam, że Hobbit pobije wszystkie filmy , które widziałam tym roku i oceniłam wysoko.
1 cz. Hobbita zarobiła ponad 1 mld dol. Więc raczej pobije IŚ chyba,że będzie miał mniejszą oglądalność w co wątpię,bo Jackson wiedział co zrobić i na siłę wcisnął Legolasa.
Hobbit to będzie jedno wielkie widowisko w 3D- sam zwiastun który dziś widziałam w kinie robi wrażenie, zresztą takie filmy zawsze przyciągają do kin więcej ludzi i wchodzi do kin w okresie przedświątecznym nie mając wielkich hitów zaraz po sobie więc będzie długo zarabiał na całym świecie
To będzie w 3D ??? To tym bardziej zarobi więcej dzięki droższym biletom. A wiadomo czy będą również normalne wersje? Nie cierpię 3D...
cóż nie wyobrażam sobie, żeby takie widowisko jak Hobbit z 90% efektów specjalnych obyło się bez wersji 3D, ale myślę, że 2D też będzie - oby były też wersje z napisami