Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

New Trailer^^

użytkownik usunięty

Za 11 dni nowy trailer. JUPPI^^

ocenił(a) film na 7

Ale super gdzie znalazłaś tą informację ?

użytkownik usunięty
Katniss_17

Na facebooku^^. Odliczają na The Hunger Games (jak wpiszesz w wyszukiwarkę)

ocenił(a) film na 7

Słyszałam, że to ma być tylko zrobiony na podstawie pierwszego trailera

użytkownik usunięty
Katniss_17

Naprawdę? To LIPA!!!! Myślałem że dadzą jakąś scenę z areny... Wciąż mam nadzieję^^

ocenił(a) film na 7

Też, ale może nie traćmy nadziei . Bądźmy dobrej myśli :))

Katniss_17

Nie bierzcie serio pierwszych lepszych domysłów. Nikt nie wie co ma być w trailerze, a jeżeli twierdzi, że wie to tylko tak twierdzi, nic więcej. Jeżeli twórcy pójdą za przykładem pierwszej części i to w zwiastunie "W pierścieniu ognia" zobaczymy co najwyżej odliczanie do rozpoczęcia igrzysk, bo tyle widzieliśmy w zwiastunie Igrzysk Śmierci, a samych wydarzeń z areny prawdopodobnie nie zobaczymy.

użytkownik usunięty
jrkan

Dobrze przynajmniej zobaczyć Róg Obfitości^^

a ja mam nadzieję że nie pokażą areny (niech zostanie to w pełni niespodzianką), a trailer niech dramatycznie zakonczą wyborem Katniss i Peeta na dożynkach ( a po zdjeciach jakie opublikowali dystrybutorzy wiadomo na bank, że dożynki znajdą się w Trailerze

użytkownik usunięty
julcia2805

Heh no tak. Ale strasznie mnie ciekawi mgła (na pewno ją nie pokażą), czy będzie normalna czy zrobią jakąś troszkę inną ;D

użytkownik usunięty
Katniss_17

No właśnie^^

użytkownik usunięty

2 DNI!

Jakie dwa dni! :) Zwiastun już jutro!!! ;D

użytkownik usunięty
dastan3000

Wczoraj było 2 DNI ;D. Dzisiaj już JEDEN!

ocenił(a) film na 10

Ale nie łódź się na zobaczenie areny, można jedynie fotki w internecie pooglądać. Oni chcą nas skusić. Wszyscy jesteśmy ciekawi areny, więc pójdziemy do kina na film. Ja na przykład na pewno ^^

użytkownik usunięty
RoseEverdeen

Ja polecę na premierę a nawet na przedpremierę, w trybie natychmiastowym, nawet jeśli będzie to o 0:00

To tak samo jak ja!

użytkownik usunięty
RoseEverdeen

Ja mam nadzieje że pokarzą w zwiastunie choćby kilku sekundową scene gdzie pokazano by trybutów np. Johanne :D

ocenił(a) film na 10

Nowy zwiastun będzie jutro o 20:00 naszego czasu :p

tytan5017

Tutaj http://movies.yahoo.com/movie/the-hunger-games/trailers/hunger-games-catching-fi re-trailer-211105191.html twierdzą, że o 22.15 GMT, czyli 15 minut po północy polskiego czasu.

jrkan

W takim razie dzisiaj nie idę spać :D

panienka_2

Przyjrzałem się bliżej i okazuje się, że Yahoo coś pokręciło przy przeliczaniu stref amerykańskich na czas GMT. Jeżeli czas dla wschodniego i zachodniego wybrzeża jest podany prawidłowo i użyli czasu letniego, to źle podali czas GMT, bo powinna być 21.15GMT, a nie 22.15GMT, czyli zwiastun będzie dostępny o 23.15 polskiego czasu. Jest też opcja, że czas GMT jest prawidłowy, a błędne są czasy amerykańskie i wtedy tak jak napisałem, zwiastun będzie dostępny o 0.15 polskiego czasu.

jrkan

W takim razie koczowanie przy komputerze zacznę od 23 :P

użytkownik usunięty
tytan5017

To świetnie!