Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Odtwórców jakich ról obawiacie się, że nie sprostają zadaniu?

użytkownik usunięty
Camerona

Ta część ma świetną obsadę. Bardziej boje się Kosogłosa bo tam odtwórczyni Anne mnie przeraża swoją notą...

Zauważ że Stef ma tylko 10 głosów. I te 10 głosów mogły dać osoby którym ona nie pasuje do roli Annie ( na 90 % pewnie tak było ).
Mi ta aktorka odpowiada.

użytkownik usunięty
Anaissa

No mam nadzieję że tak było^^

ocenił(a) film na 8
Camerona

Sam Claflin (Finnick Odair) i Philip Seymour Hoffman (Plutarch Heavensbee), raczej myślę bardziej o tym że nie sprostają mojemu wyobrażeniu książkowych bohaterów. Ich gra aktorska wyjdzie w praniu.

ocenił(a) film na 9
Bloody_Anna

Też mam obawy co do postaci Finnicka.. Nie wiem czy to tylko nie jest jedynie moje spostrzeżenie, ale jakoś tak zauważyłam, ze najwięcej osób zastanawia się czy wlasnie ten aktor sprosta swojemu zadaniu.
Poza tym, podoba mi się to, ze mało jest głosów przeciwnych obsadzie. W przypadku innych adaptacji filmowych na ogol ludzie dość głośno wypowiadają się na temat tego, jak to jakiś aktor pokazuje postać kompletnie różną od wyobrażeń czytelnika. Nie zaprzeczam, tu też to mamy, np. Znam dość dużo przeciwników Hutchersona jako Peeta, ale nie jest to aż tak duza niechęć jak przy innych książkach. No, i jeszcze Katniss.. Doskonały wybór aktorki.

Rose_Clementine

Jennifer jako Katniss to jest po prostu mistrzowski wybór! W ogóle to właśnie dzięki niej poszłam na ten film... Niesamowita aktorka :)

Camerona

No a obawy największe mam co do Finnicka i Johanny Mason, ale i tak nie są one tak wielkie ;)

Camerona

Mnie cały czas martwi nasza mała Prim... najbardziej nie mogę się doczekać Woodiego. x
Mi właśnie Josh dość dobrze pasuje tyle że wzrost między nim a Jeniffer to jest mały minus u mnie....

ocenił(a) film na 9
Camerona

E, wzrost to mały szczegół, który nie rzuca się w oczy w filmie, gdzie Jennifer nie wkłada wyższych butów. A tak nawiasem mówiąc, w książkach coś było o wzroście bohaterów? Jakoś nie przypominam sobie..

Rose_Clementine

było w 1 że jest niższa od chłopaków(trybutów) wszystkich i większości dziewczyn... było też jak z Peeta była że jest wyzszy....

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

O ile mnie pamięć nie myli, Peeta ma być średniego wzrostu. No i Josh jest. Natomiast Jennifer jest za wysoka. Ale nikt by lepiej Katniss nie zagrał, więc można na to uwagi nie zwracać ;)

ocenił(a) film na 10
Camerona

Jen, Josh i Woody oraz Banks są dla mnie idealni w swoich rolach. najbardziej obawiałam się Finicka ale po obejrzeniu zdjec itd juz nie. Wydaje mi się, że cały proces tego filmu był idealnie zaplanowany. widac to po zwiastunie i obsadzie. ta czesc bedzie o wiele lepiej zrobiona niz poprzednia. Lawrence jest świetny.