Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Przepraszam za pytanie, nie krytykujcie mnie za to, ale, jeśli dobrze rozumiem, Mellark i Katniss mimo iż leżeli w jednym łóżku to dalej się nie posunęli, tak?

Dilofozaur

nie nie posuneli sie dalej to byly slowa brzeciw igrzyskom

ocenił(a) film na 9
Dilofozaur

Nie. Katniss miała (w sumie oboje mieli) koszmary i bez Peety nie mogła zasnąć.

ocenił(a) film na 10
czarna_mamba_9

Aha, czyli mam rozumieć, że bała się zostać sama po sennym koszmarze (on chyba też), on się obok niej położył, przytulił i tak całą noc leżeli przytuleni, żeby się nie bać, ale "małżeńskiego obowiązku" nie zrobili, tak? On tylko dodawał jej otuchy (ona jemu chyba też)?

ocenił(a) film na 9
Dilofozaur

Matko, a czy nie można tak normalnie leżeć koło siebie, trzeba od razu "posuwać się dalej"? Ona Peete traktowała jak przyjaciela, nie jak obiekt zaspokojenia. Nie każdy jest napaleńcem. Trollem jesteś czy co?

użytkownik usunięty
Dilofozaur

Oni się nie posuną dalej aż do samego końca. Rozwiązania, którego wybrała - dowiemy się dopiero z prologu, gdy będzie mówiła o swoim mężu.

ocenił(a) film na 10

Aha, czyli mam rozumieć, że bała się zostać sama po sennym koszmarze (on chyba też), on się obok niej położył, przytulił i tak całą noc leżeli przytuleni, żeby się nie bać, ale "małżeńskiego obowiązku" nie zrobili, tak? On tylko dodawał jej otuchy (ona jemu chyba też)?

użytkownik usunięty
Dilofozaur

Tak. Martwiła się nawet, że ludzie pomyślą, że oni tem- tego...