Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Już w tą niedzielę - 27 października na stacji Fox zadebiutuje Finalny trailer Catching Fire

Na chwilę obecną wiadomo już, że trailer został pokazany na jakimś przedpremierowym pokazie Gry Endera

W jakiejś wypowiedzi Josh potwierdził, że w trailerze zobaczymy dużo nowych scen m.in rób obfitości widziany z góry oraz np. Katniss unoszącą łuk do strzału w niebo

Matko już się nie mogę doczekać

julcia2805

Ja tym bardziej ;D niech już go dawająąąąaaa : )

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Trailer ostatni, ale może dorzucą np. jakąś scenę? :)

Rose_Clementine

zapowiedzieli, że pojawi się w nim sporo nowych scen

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Nie to miałam na myśli... Ok, źle ujęłam. Owszem, w zwiastunie zapewne wcisną coś nowego. Jednakże liczę dodatkowo na jakąś pełną scenę, wrzuconą osobno. Ostatnio dużo filmów wykorzystuje ten sposób promocji.

Rose_Clementine

Przed nami miesiąc intensywnej promocji więc kto wie....

julcia2805

oby pokazali sceny z areny :D

julcia2805

Nie jestem pewna skąd ale na stronie http://lawrencenation.tumblr.com/ pojawił się prawodopodnie gify z ostatniego trailera

te małpy są po prostu zajebi...ste. Ja już chce ten film

użytkownik usunięty
julcia2805

Oj ja też

Ja też :) za niecały miesiąc obejrzymy W Pierścieniu Ognia (niestety tylko dwie godziny, czuję że bardzo szybko mi zleci ) a później znowu trzeba będzie rok czekać na Kosogłosa ;/

użytkownik usunięty
narka11

Heh no tak, szybko zleci. Ale wole czekać rok niż półtora^^

No dokładnie ja też, cieszmy się że tylko rok bo np. bądź teraz wielkim fanem Avatara i czekaj sobie tak długo na drugą część chyba bym szału dostała ;p

użytkownik usunięty
narka11

Hymm, dokładnie

PS
Ja Avatara nie lubię, strasznie nudny...