Już w tą niedzielę - 27 października na stacji Fox zadebiutuje Finalny trailer Catching Fire
Na chwilę obecną wiadomo już, że trailer został pokazany na jakimś przedpremierowym pokazie Gry Endera
W jakiejś wypowiedzi Josh potwierdził, że w trailerze zobaczymy dużo nowych scen m.in rób obfitości widziany z góry oraz np. Katniss unoszącą łuk do strzału w niebo
Matko już się nie mogę doczekać
Nie to miałam na myśli... Ok, źle ujęłam. Owszem, w zwiastunie zapewne wcisną coś nowego. Jednakże liczę dodatkowo na jakąś pełną scenę, wrzuconą osobno. Ostatnio dużo filmów wykorzystuje ten sposób promocji.
Nie jestem pewna skąd ale na stronie http://lawrencenation.tumblr.com/ pojawił się prawodopodnie gify z ostatniego trailera
te małpy są po prostu zajebi...ste. Ja już chce ten film
Ja też :) za niecały miesiąc obejrzymy W Pierścieniu Ognia (niestety tylko dwie godziny, czuję że bardzo szybko mi zleci ) a później znowu trzeba będzie rok czekać na Kosogłosa ;/
No dokładnie ja też, cieszmy się że tylko rok bo np. bądź teraz wielkim fanem Avatara i czekaj sobie tak długo na drugą część chyba bym szału dostała ;p