Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

PREMIERA

ocenił(a) film na 8

Dzisiaj premiera w innych krajach :( Ja też chcę już obejrzeć WPO! Zaraz nie wytrzymam :)

ocenił(a) film na 9
zosia33j

Wpierw dajesz jeden temat, parę minut później drugi nawiązujący do poprzedniej dyskusji.. Brawo. Zapychajmy dalej forum.
I tak, jak napisałam pod tamtym postem, a 2 minuty przed tym, w Londynie dziś premiera. Można oglądać na żywo, ale nie jestem pewna godziny. Chyba 5PM

ocenił(a) film na 8
Rose_Clementine

Przepraszam za zapychanie forum ;) Po prostu się tym ekscytuję. Faktycznie napisałaś to pod tamtym postem, ja nie zauważyłam, sorki ;) Dzięki za info ^.^

Rose_Clementine

18.00 :)

ocenił(a) film na 9
dastan3000

Czyli cofając się o godzinę... 5PM w Londynie :) Czyli jednak dobrze pamiętałam, dzięki.

Rose_Clementine

NMZC :) Ja czerwonego dywanu nie będę oglądać od początku do końca. Bo za dużo się nie dzieje. :)

ocenił(a) film na 9
dastan3000

Jestem tego samego zdania :) Zapewne potem na yt wstawią jakieś urywki z najciekawszymi momentami :)

użytkownik usunięty
zosia33j

Jestem zazdrosny...

ocenił(a) film na 9

Jak podaje najlepsza (wg mnie) strona o Igrzyskach Śmierci hungergames. pl czerwony dywan w Londynie zaczyna się o 18.00 czasu polskiego.

użytkownik usunięty
pantomima4

Chce iść na nią!

zosia33j

też chce już premiere. Korci mnie żeby ocenić już film 10/10... ale tak nie zrobie. Nie zniżajmy się do tak niskiego poziomu.

użytkownik usunięty
dastan3000

Mnie też ;D

:D Musisz wytrzymać! osłodą dnia będzie premiera z Londynu na żywo :D

ocenił(a) film na 9
dastan3000

Moja koleżanka jest w Londynie na premierze i na telebimach pokazywali nowe sceny z filmu między innymi z areny :D

Pecia15

To super miała. :) Ja niedawno skończyłem oglądać premiere na żywo :) super.

użytkownik usunięty
dastan3000

Uhh to dobrze ;D

zosia33j

Ale bym tam chciała być

zosia33j

w jakich innych krajach? w Londynie - obejrzą nieliczni, a raczej prawie same vipy. Pierwszym krajem gdzie film wejdzie dla ludzi do kin jest brazylia( 15 listopada)

ocenił(a) film na 8
julcia2805

Sugerowałam się Filmwebem, bo jest napisane, że dziś jest światowa premiera ;)

zosia33j

Dziś ( i przez cały tydzień) są premiery z czerwonym dywanem i udziałem gwiazd. Normalnie film wchodzi do kin najwcześniej w Brazylii a w innych krajach wtedy co u nas( tyle że w niektórych od środy)