Dzisiaj premiera w innych krajach :( Ja też chcę już obejrzeć WPO! Zaraz nie wytrzymam :)
Wpierw dajesz jeden temat, parę minut później drugi nawiązujący do poprzedniej dyskusji.. Brawo. Zapychajmy dalej forum.
I tak, jak napisałam pod tamtym postem, a 2 minuty przed tym, w Londynie dziś premiera. Można oglądać na żywo, ale nie jestem pewna godziny. Chyba 5PM
Przepraszam za zapychanie forum ;) Po prostu się tym ekscytuję. Faktycznie napisałaś to pod tamtym postem, ja nie zauważyłam, sorki ;) Dzięki za info ^.^
Czyli cofając się o godzinę... 5PM w Londynie :) Czyli jednak dobrze pamiętałam, dzięki.
Jestem tego samego zdania :) Zapewne potem na yt wstawią jakieś urywki z najciekawszymi momentami :)
Jak podaje najlepsza (wg mnie) strona o Igrzyskach Śmierci hungergames. pl czerwony dywan w Londynie zaczyna się o 18.00 czasu polskiego.
też chce już premiere. Korci mnie żeby ocenić już film 10/10... ale tak nie zrobie. Nie zniżajmy się do tak niskiego poziomu.
Moja koleżanka jest w Londynie na premierze i na telebimach pokazywali nowe sceny z filmu między innymi z areny :D
w jakich innych krajach? w Londynie - obejrzą nieliczni, a raczej prawie same vipy. Pierwszym krajem gdzie film wejdzie dla ludzi do kin jest brazylia( 15 listopada)