Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki, która otwiera program Caeser'a Flickerman'a? W soundtrack'u jej nie ma!

ocenił(a) film na 10
DzordziGreg

Dla mnie ten soundtrack jest w ogóle dziwny, nie ma w nim normalnej muzyki z filmu która leciała w tle sceny, a przecież te podkłady były takie boskie

ocenił(a) film na 10
tytan5017

Został wydany także "Score" gdzie są wszystkie nutki z filmu. Oto link do playlisty na youtube: (http://www.youtube.com) /watch?v=bqsFaez3Pnc&list=PL6bnCAKfEJbgDh-ZQu5FXsPAF8idr18Kh . Można również pobrać ze strony pirat bay . Jeśli chodzi o "Soundtrack" to tylko "Atlas" Coldplay i "Gale Song" The Lumineers były na końcu na napisach , bo te piosenki nie zostały stworzone po to by być w filmie. One maja tylko tematycznie łączyć sie z filmem i czasami opowiadać historie z nim związane.

janeeek1538

Oo dzieki wielkie za ten link szukalem tej muzy :D

ocenił(a) film na 10
janeeek1538

O jejeciu hehehe dziękuję za ten link, szukałem tej muzyki wszędzie :D

ocenił(a) film na 10
janeeek1538

Ta strona jest dziwna, nie umiem z niej cokolwiek ściągnąć :/ Bo się nie da :/ Nie wiem o co kaman z tym piratebay :/

DzordziGreg

Hypnotic Brass Ensemble - "War"
Tylko do filmu było troche zremiksowane ;)

ocenił(a) film na 8
Black_Mermaid

Dzięki wielkie dokładnie o to chodziło!!

użytkownik usunięty
DzordziGreg

Czy tylko ja mialem takie wrazenie, ze wykorzystali troche soundtracku z pierwszej czesci?

Hymn Panem na pewno musieli zrobić taki sam. Program Caesara zawsze rozpoczynał się tak samo więc to też zostawili. A co do reszty to jakoś mi to nie przeszkadzało ;) Było trochę nowości, na arenie to wyłapałam.

użytkownik usunięty
Black_Mermaid

Przez emocje, malo co wylapalem z soundtracka xD

Ja mało się skupiłam na kostiumach z rydwanów. Mam nadzieję, że niedługo ktoś wrzuci do neta zdjęcia

użytkownik usunięty
Black_Mermaid

Umyka duzo rzeczy przy takim arcydzielee

DzordziGreg

A może wie ktoś kto wykonuje piosenkę, która leci jako druga na napisach, zaraz po piosence Coldplay? :) Będę wdzięczna za odpowiedź :)

natelka

Of Monsters And Men - Silhouettes, od kiedy wróciłam z kina słucham jej non stop ;)