Czy ktoś wie jaki jest tytuł piosenki, która otwiera program Caeser'a Flickerman'a? W soundtrack'u jej nie ma!
Dla mnie ten soundtrack jest w ogóle dziwny, nie ma w nim normalnej muzyki z filmu która leciała w tle sceny, a przecież te podkłady były takie boskie
Został wydany także "Score" gdzie są wszystkie nutki z filmu. Oto link do playlisty na youtube: (http://www.youtube.com) /watch?v=bqsFaez3Pnc&list=PL6bnCAKfEJbgDh-ZQu5FXsPAF8idr18Kh . Można również pobrać ze strony pirat bay . Jeśli chodzi o "Soundtrack" to tylko "Atlas" Coldplay i "Gale Song" The Lumineers były na końcu na napisach , bo te piosenki nie zostały stworzone po to by być w filmie. One maja tylko tematycznie łączyć sie z filmem i czasami opowiadać historie z nim związane.
Ta strona jest dziwna, nie umiem z niej cokolwiek ściągnąć :/ Bo się nie da :/ Nie wiem o co kaman z tym piratebay :/
Czy tylko ja mialem takie wrazenie, ze wykorzystali troche soundtracku z pierwszej czesci?
Hymn Panem na pewno musieli zrobić taki sam. Program Caesara zawsze rozpoczynał się tak samo więc to też zostawili. A co do reszty to jakoś mi to nie przeszkadzało ;) Było trochę nowości, na arenie to wyłapałam.
Ja mało się skupiłam na kostiumach z rydwanów. Mam nadzieję, że niedługo ktoś wrzuci do neta zdjęcia
A może wie ktoś kto wykonuje piosenkę, która leci jako druga na napisach, zaraz po piosence Coldplay? :) Będę wdzięczna za odpowiedź :)