Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Plakat Johanny:
http://hungergames.pl/2013/08/johanna-dodana-do-nowego-plakatu-w-pierscieniu-ogn ia/

"Piosenka „Atlas” zespołu Coldplay, która oficjalnie znajdzie się na soundtracku do „W Pierścieniu
Ognia” swoją premierę miała mieć 28 sierpnia. Publikacja utworu została jednak przesunięta na 6
września (8.09 w UK)"

szkoda, że przesuneli premierę, jestem bardzo ciekawa co Coldplay stworzyli na potrzebu Catching Fire

użytkownik usunięty
julcia2805

No właśnie ja też jestem tego ciekaw...

ocenił(a) film na 9

O matko, a ja już się tak cieszyłam, że usłyszę ten kawałek za 3 dni, a tu tyle jeszcze czekania.

ocenił(a) film na 9
Pecia15

za 5 dni, sorry ;D

użytkownik usunięty
Pecia15

No właśnie, ja też się cieszyłem, a tu klapa...

ocenił(a) film na 9

Jedyne, co pozostaje, to nadzieja, że piosenka jest warta tego czekania :)

użytkownik usunięty
Pecia15

Heh, mam nadzieję że taka owa będzie ;P. Film (po trailerach) jest wart czekania.

podobno piosenkę do Catching Fire stworzyli też Ed Sheeran i Tori Kelly

użytkownik usunięty
julcia2805

Oj nie znam, ale mam nadzieję że poznam niedługo^^

użytkownik usunięty
julcia2805

http://hungergames.pl/2013/08/mags-gloss-i-wiress-dodani-do-plakatu-z-hunger-gam es-explorer/
Do tego zdjęcia dodają wszystkich zwycięzców?

Wszystkich? I tak i nie tzn. dodają wszystkich trybutów którzy mają znaczenie dla rozwoju akcji czyli tych których plakaty dostaliśmy już w związku z wcześniejszą turą plakatów innych. Teraz dają nam każdego oddzielnie na plakacie z jakimś hasłem i dodają go jednocześnie do plakatu zbiorowego, zapewne wyjdzie na koniec fajny plakat trubytów pod jednym przewodnim hasłem który będzie promował film w kinach lub wybiorą plakat np. z Katniss i Peeta

użytkownik usunięty
julcia2805

Aha, dzięki za wyjaśnienie ;D

Tak się cieszę, że jeden z moich ulubionych zespołów tworzy piosenkę do Igrzysk :D

ocenił(a) film na 9

O matko Coldplay w igrzyskach *-* umarłam ze szczęścia

ocenił(a) film na 9

Nie podoba mi się Jena jako Johanna... :/

użytkownik usunięty
dorka120

Dla mnie jest przekonywująca ;D