Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Myślę, że ta ekranizacja będzie lepsza od 1., bo tamta, to była zupełna porażka. Już po zwiastunie
widać, że jest .. dokładniejsza? Bardziej związana z książką? W każdym razie nie mogę się doczekać.
Odliczamy do premiery? :) 169 o ile się nie mylę... O Boże... Pooglądałam kolejny raz i po prostu ciarki
same przechodzą... :) Mam nadzieje, ze będzie lepiej niż pierwsza część, ale po zwiastunie jestem
tego prawie pewna. Widać, że jest zgodna z książką w przeciwieństwie do 1. części... należy tylko
czekać na film... Kto idzie ze mną na premierę w Krakowie? :D

Zuzka253

Ja też myślę że ta część będzie lepsza :) cieszę się ze zmiany reżysera. Poszła bym z tobą na premierę ale mam za daleko do Krakowa :P

ocenił(a) film na 7
narka11

;) Spoko, spoko ;) hahah :D ale na premierę i tak może siostrę wyciągnę, jak książkę przeczyta... a na ile oceniasz książkę?

Zuzka253

Moim zdaniem książka jest perfekcyjna w punktacji 10 na 10, kocham wszystkie części i jest mi mega szkoda że już przeczytałam je wszystkie a kolejnych nie ma. Chciała bym być w sytuacji twojej siostry, która jeszcze nie czytała książki i przeżywać to wszystko od początku na nowo chłonąć kartkę po kartce bo teraz to całą trylogię znam już na pamięć i pozostało mi tylko czekać na kolejną cześć filmu.

ocenił(a) film na 7
narka11

Ja też jej zazdroszczę. I pewnie do premiery przeczytam całą trylogię z 3 razy :)

ocenił(a) film na 9
Zuzka253

Jedynka mnie się podobała ale wtedy jeszcze nie przeczytałam książki ;/ Teraz jestem w trakcie trzeciej części i jestem zauroczona, kocham tą trylogię! A na premierę mogę z tobą iść bo mam blisko ;p

ocenił(a) film na 7
mysza94

;) lubisz finnicka?

ocenił(a) film na 9
Zuzka253

Mega fajny jest, zabawny, przystojny i wgl :D szkoda, że umarł :(

ocenił(a) film na 7
mysza94

No... A juz taki szczęśliwy był z Annie :( Czy on w książce nie był czasami blondynem? Pasuje ci ten aktor?

ocenił(a) film na 9
Zuzka253

Szczerze mówiąc to nie pamiętam ale pasuje mi on do tej roli, już w Piratach z Karaibów spodobał mi się jako ksiądz :D a Ty co myślisz? :)

ocenił(a) film na 7
mysza94

Mi też pasuje :)

ocenił(a) film na 7
Zuzka253

168 xD

ocenił(a) film na 7
Zuzka253

O tak , zwiastun jest boski . Widać że film będzie zrobiony z wielkim rozmachem i będzie zachowana większa dbałość o szczegóły bo w części pierwszej pominięta strasznie dużo wątków . Jak widać zmiana reżysera wyszła filmowi na dobre ;)

ocenił(a) film na 7
Alitka_tv

Dokładnie ;)

ocenił(a) film na 10
Zuzka253

Możecie podać mi link do zwiastuna? :)

ocenił(a) film na 5
Lou13

Jest nad obsadą.

ocenił(a) film na 7
zuzanna_90

ładne masz imię ;) :D

ocenił(a) film na 5
Zuzka253

Nawzajem!

ocenił(a) film na 7
Zuzka253

Mnie też się tak wydaje. Jedynka za bardzo mi się nie spodobała takie 7/ 10. Książka była lepsza.

Zuzka253

Ja ide w Kraku na premiere, mam juz piecioosobowa ekipe. :D
Pytalem multikino o premiere nocna, e niestety milcza...

ocenił(a) film na 9
Gangelus

jeszcze tylko 153 dni ;p

ocenił(a) film na 7
ocenił(a) film na 7
Gangelus

Ja też w Krakowie pójdę ;)

Zuzka253

To moze sie spotkamy. :D
Mieszkasz w Krakowie, czy tu masz kino najblizej?