Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295624
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Oto lista aktorów typowanych do poszczególnych ról w „Catching Fire” według serwisu E!

http://hungergames.fan-strefa.pl/2012/05/postacie-catching-fire-wedlug-e/#more-1 3259

Osobiście sądze ,żę takie świetne aktorki jak Helena Bohnam Carter czy Winiona Ryder raczej nie są zainteresowane zagraniem w kinowym hicie dla nastolatków...Nie mówiąc już o Johnie Malkovich :D

ocenił(a) film na 9
Oluchna_92

w takim razie co robi Donald Sutherland lub Woody Harrleson ?

mariuszj1939

Racja , ale mimo wszystko mało prawdopodobne jest ,żeby Helena Bohnam Carter chciała zagrać taką małą rólkę ...

ocenił(a) film na 10
Oluchna_92

W Harrym Potterze zagrała chociaż to też był taki hit. Chociaż rola morfinilistki to chyba za mało złożona rola

Oluchna_92

nie podoba mi się ta obsada, żałosne że chcą wciskać do filmów takich jak ten wszystkie gwiazdki, które albo są czczone przez nastolatków albo nie biorą udziału w takich produkcjach. Mogliby dać jakąś świeżą twarz a nie kserować gwiazdy z "dawnych hitów".

daphne16

jeszcze sa to niepotwierdzone news-y ale niby wyciekla informacja, ze zaproponowano role Plutarch-a Heavensbee panu Phillip Seymour Hoffman.. wiec mysle, ze ogolnie wiekszosc aktorow przyjmie role, bo nie jest to gniot nastolatkow jak np The Twilight Saga, pierwszy film Hunger Games mial naprawde bardzo dobre recenzje.

M_Weaver

No i bardzo dobrze że nie robią z tego kolejnego Zmierzchu. Lubie ten klimat z Igrzysk, ogólnie lubię tego typu produkcje ale denerwuje mnie obsadzanie w tego tupu filmach gwiazdek z Zmierzchu (np. Anna Kendrick), Pamiętników Wampirów (np. Ian Somerhalder) albo High School Musical (np. Zac Efron) dlatego nie wyobrażam sobie obsady proponowanej przez Serwis E!

daphne16

a co do obsady Finnicka to jak na ta chwile faworytem sie staje Hunter Parrish (ktory o malo otrzymal role Peeta)

M_Weaver

widziałam z nim trzy filmy bo sprawdziłam jego stronę, ale szczerze nie kojarze go... Ale to nawet lepiej bo właśnie takich aktorów wole oglądać ;)

daphne16

on glownie znany jest z serialu "Trawka"

M_Weaver

Możesz mi mówić jak nie widziałam tego serilu. Grał chyba w niewielkim stopniu w Piżama party, RV: Szalone wakacje na kółkach i w 17 Again. Te filmy widziałam ale go nie kojarze. Mam zamiar jeszcze Zaginioną obejrzeć.

ocenił(a) film na 9
daphne16

W 17Again miał chyba takie mega jasne blond włosy, o ile dobrze kojarzę i grał takiego typowego mięśniaka. Ale nie wiem czy skojarzyłam dobrze ;d

agronpedia

Dobrze skojarzyłaś. Naprawdę świetnie wyglądał w 17Again jak prawdziwy łobuz :D

ocenił(a) film na 9
Oluchna_92

jak go potem dojrzałam w "trawce" to nie poznałam! O_O

ocenił(a) film na 7
Oluchna_92

Philip Seymour Hoffman został oficjalnie wybrany do roli Plutarcha. Czyli coś im się sprawdziło :-)