Kuurczę, zapowiada się świetnie, efekty rewelacja, mam nadzieje, że w zwiastunie nie zebrali
najlepszych scen z filmu, ale nawet jeśli..już mówię- chapeau bas !
Moja reakcja, poryczałem się i spadłem z fotela, mowie serio tak kocham trylogie Igrzysk Śmierci ze Harry Potter co jest mym dzieciństwem zszedł w dol, zwiastun oddaje takie emocje, nie moglem się powstrzymać ;P
Moja reakcja była podobna :) Gdy się skończył trailer zaczęłam ryczeć :O
Trailer jest wyśmienity. Mistrzowski. Epicki.
Jeszcze nigdy żaden zwiastun nie zrobił na mnie takiego wielkiego wrażenia!
Mistrzowska scena gdy Katniss podnosi pióra i publiczność po prostu szaleje :O
Najbardziej mi się podobało po tym jak Haymitch mówi do Katniss "Stay alive" , a potem wiesz...THIS NOVEMBER, COMES THE EVENT, THE WORLD, HAS BEEN WAITING FOR... boże.. to jest E P I C K I E ... I ta muzyka :O
~Czekamy do listopada :(
Juz widać ze 1 cześć zostanie daleko w tyle, szczerze od razu 1 cześć mógł nakręcić ten reżyser, MASAKRA, a przecież to pokazali początek filmu, a jeszcze arena, to ile ten film będzie trwać 3 godziny, jak oni chcą pokazać, cale turne, wybory, ćwiczenia, igrzyska OMG, dla mnie film może trwać nawet 4 godziny :D
Ja miałem tak samo. :O. Harry Potter był moją ulubioną sagą ale jak pojawiły się Igrzyska to zajęły jego miejsce. Rewelacja!!!!
Zwiastun jest świetny! Nie ma czym się martwić, ekranizacja będzie fanstastyczna, Francis Lawrence dobrze się spisał jako reżyser. Teraz tylko musimy czekać do listopada :/