Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Rozmowki fanow :D

użytkownik usunięty

Na ktora idziecie do kina? Bo moje kino dzisiaj wystawilo swoj repertuar i o 15 15 mam seansik (odrazu po szkole :D)

ocenił(a) film na 7

Ja maraton od 17:30 ;-) 9 dni!

Ja z bólem serca stwierdziłam, że w piątek nie ma szans, żebym się wyrobiła, zwłaszcza, że w moim cudownym mieście nie ma kina. Także bilecik mam już zarezerwowany na sobotę o 17 30 :)

ocenił(a) film na 7
alex_321

Ja również wybieram się w sobotę :-)

Allyse34

I ja idę w sobotę ;-D

użytkownik usunięty
alex_321

Tez mialem, ze wlasnie pojde w sobote, ale jak widze date premiery to az serduszko mnie sciska ;D

ocenił(a) film na 9

Cóż... Już się tutaj chwaliłam :) Dzień premiery, godzina 22, specjalny maraton w Multikinie zaczęty Igrzyskami Śmierci.

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

Idę dwa razy. Pierwszy seans o 15:00, a wieczorem na 22 wybieram się na maraton dwóch części w Multikinie ;)

ocenił(a) film na 9
Pecia15

Które Multikino? Bo jak Gda to może spotkamy się :))

ocenił(a) film na 9
Rose_Clementine

Mieszkam w Warszawie, więc ;)

użytkownik usunięty
Rose_Clementine

Zazdroszcze u mnie nie ma maratonow ;/

Ja idę w sobotę tylko biletów jeszcze nie mam bo Cinema City rusza dopiero od piątku ze sprzedażą, chyba że maraton w piątek ale niestety nie mogę :/

ocenił(a) film na 8
narka11

Ja na 17.30w sobotę po premierze ;-)

użytkownik usunięty
narka11

Ja bym nie wytrzymal dnia dluzej, teraz tak mysle :D

Już dostaję szału nie wytrzymam chyba do tej soboty ;/

narka11

ja właściwie mam możliwość iść tylko w sobotę i musze wybrać- film czy urodziny koleżanki

julcia2805

Zaproponuj koleżance film na urodziny :)

użytkownik usunięty
narka11

Co za dobry pomysl :D

użytkownik usunięty
narka11

Ja juz mam watache do kina (idzie nas bodajze 11 xD)
Wspolczuje Ci czekania kolejnej doby :/
To bedzie najdluzsza doba

Oj tak już na samą myśl o tym że będę musiała czekać jeszcze jeden dzień dłużej łapę załamkę ( ale cały rok wytrzymałam to te 24 godziny jakoś dam radę, chyba :P ) a w sobotę idę z najbliższymi do kina i w tygodniu ode mnie z klasy wszyscy chcą na to iść po lekcjach więc czekają mnie co najmniej dwa seanse :) Liczę (jak dasz radę oczywiście) na twoją opinię o filmie jak wrócisz w piątek z seansu :)

użytkownik usunięty
narka11

Oj dam rade, bede w siodmym niebie po tym filmie :D. Ciekawe czy bedzie scena po napisach np. jak dystrykt 12 wyglada po bombordowaniu. To by bylo cudowne

Moim zdaniem powinno być to pokazane to bombardowanie jakby podsumowuje całą drugą część a widok zniszczonego dystryktu zaostrzył by apetyt na następną część :)

użytkownik usunięty
narka11

No wlasnie. Ta scena bylaby idealna po napisach...

ocenił(a) film na 7

Ja idę jak tylko przewieszę ubranie na wyższy kołek

Zdecydowałam się na maraton. Będę w Warszawie a moje doświadczenie z maratonem wspominam źle więc nastawiam się bojowo tym razem. Niech ktoś tylko spróbuje przynieść piwo i ucinać sobie pogawędki to będzie miał ze mną do czynienia :D

ocenił(a) film na 9
panienka_2

Kina w moim mieście wyświetlają repertuar do 21.11, więc na razie nie wiem kiedy idę i o której, bo nie wiem w którym kinie będzie emitowany :D złośliwość instytucji :D tak jakby nie mogli się określić czy będzie można obejrzeć w dniu premiery.

użytkownik usunięty
panienka_2

Ja wlasnie mialem chrapke na maraton, ale znajac zycie u mnie maraton z IS bedzie na drugiej czesci Kosoglosa :/

ocenił(a) film na 9

Kuurde w Rybniku w Multikinie i Cinema City są tylko maratony. A szkoda mi płacić więcej po i tak jedynkę ostatnio oglądałem i nie chce mi się po raz drugi. Ktoś też sprawdzał? Bo chyba nie da się tylko pójść na 2 część za niższą cenę.

użytkownik usunięty
Aszton

22 listopada, w dniu premiery, tylko maratony? Pogieło ich xD

Jeżeli nie są idiotami i wiedza co robią to te maratony rozpoczną się w czwartek ok. 22, tak aby Catching Fire mogło zacząć się tuż po północy w piątek. Maraton w piątek o 23 nie ma kompletnie żadnego sensu, skoro wcześniej film będzie wyświetlany przez cały dzień.

EDIT: Niestety chyba są idiotami, przynajmniej w Cinema-City, bo na ich stronie widnieje duży banner, IGRZYSKA ŚMIERCI MARATON 22 LISTOPADA, GODZ 21.00 Skoro na bannerze jest taka data to chyba nie jest to pomyłka. Taki maraton to mam w poważaniu i czekam aż będzie można rezerwować miejsca na samo Catching Fire.

użytkownik usunięty
jrkan

A to ja bardzo dziekuje za taki maraton

ocenił(a) film na 10
jrkan

Już można rezerwować w Cinema City na samo WPO xd

dracarys2806

23 Listopada na 16 : 30 Helios w Gdyni

ocenił(a) film na 8

22 listopada na godzinę 00:01 w Cinema 3D xd

użytkownik usunięty
Jullliana