Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Sam i Josh

ocenił(a) film na 8

Jak dla mnie genialnie zagrał Finnicka xD A myślałam, że zawali tą postać!! Za co osobiście bym go udusiła!! Eh... nie doceniałam aktora -,- Często niestety tak bywa ;P Wszystkie sceny z jego udziałem fajnie mi się oglądało ;D Starał się wyzwalać emocje ciałem i nie powiem, według mnie udało mu się to!! Bardzo dobrze dobrali aktora do postaci! ♥
Za to Josh zdecydowanie poprawił swoją grę ;P Szczerze? Nie miałam zastrzeżeń w pierwszej części, jednak kiedy obejrzałam drugą... cóż, stwierdziłam, że facet albo nie wykorzystał wszystkich swoich umiejętności, albo ich jeszcze wtedy nie posiadał! Chociaż oglądałam z nim nie jeden film i jak dla mnie jest świetnym aktorem (o wyglądzie się nie wyrażam, bo wiem, że zjechałyby mnie albo anty fanki, albo fanki jakimiś głupimi hejcikami, więc opinię na temat jego buźki zostawię dla siebie ;P)
Ogółem genialny film!! Zdecydowanie najlepsza ekranizacja, jaką do tej pory widziałam!! Do tego stopnia, że w przyszłą środę wybieram się jeszcze raz, po przeczytaniu książki (bo niestety czytałam ją rok temu i mało co pamiętam -,-), więc odświeżę sb wiadomości xD Szkoda tylko, ze tyle osób u mnie w szkole uważa tą produkcję za kolejny Zmierzch -,-

użytkownik usunięty
Olcia_60

Ja zas zwrocilem uwage na Jena... Normalnie istna Johanna :)

ocenił(a) film na 8

Bardzo lubię Jenne Malone, widziałam ją w kilku filmach i bardzo się ucieszyłam że będzie grać Johanne. Byłam ciekawa jak to będzie i powiem szczerze że dobrze się spisała.

użytkownik usunięty
onebadsoul

Widzialem ja pierwsze w Ruinach i nie moglem uwierzyc ,ze to ona zagra Johanne

ocenił(a) film na 9
Olcia_60

Oh absolutnie zgadzam się z Twoim postem :) Napisałaś dokładnie to co ja chciałam zwłaszcza ostatnie zdanie :D A co do Sama strasznie się obawiałam tej postaci bałam się że może zepsuć film ku mojemu zaskoczeniu wypadł rewelacyjnie! Również nie doceniłam no a jeżeli chodzi o Josh'a to w pierwszej części również bez zastrzerzeń ale druga! Och tu pokazał klasę! Świetnie się go oglądało! Jedyne czym mnie zmartwił dobór aktorów to Joahnna inaczej ją sobie wyobrażałam no ale cóż nie było źle :) A film ogółem bardzo dobrze nakręcony i reżyser również sprostał zadaniu ;)

ocenił(a) film na 10
Olcia_60

Sam Claflin jest niesamowity. Od czasów Piratów z Karaibów Na nieznanych wodach jestem jego wielką fanką! Jest w tej chwili "nowym" aktorem, ale moim zdaniem i tak już wystarczająco długo jest na rynku, by nazwać go najbardziej niedocenianym ogromnym talentem (zaraz po Christianie Bale'u). Przykre, że nie dostaje głównych ról w nawet średniej klasy filmach. Bo talent ma niezaprzeczalnie wielki, tylko nie ma się jak nim popisać, kiedy jest ograniczany przez reżysera - ale mimo to, i tak pokazuje się z jak najlepszej strony!

Olcia_60

Zgadzam się. jak zobaczyłem zdjęcia tego kolesia, to miałem wrażenie, ze będzie dno, a tu pozytywne zaskoczneie. Poczatkowo wydaje sie glpupim lalusiem, a potem mocnym elementem teamu Katniss!

Olcia_60

Pokładałam spore nadzieje w Samie i się nie zawiodłam. :D I też uważam, że Josh zagrał lepiej niż w pierwszym filmie, jak wcześniej Peeta był mi obojętny, tak teraz nawet zaczęłam go lubić. :)