Ostatnie zdanie drugiego opisu to potężny spoiler. Jak to się w ogóle mogło pojawić?? To przecież jeden z najbardziej zaskakujących momentów książki i okazuje się, z tego co pamiętam, mniej więcej w połowie. Gdybym nie przeczytał już całej trylogii to bym był strasznie wkurzony!!!
Potęzny ? Nie przesadzajmy, mogli napisac o końcówce to dopiero byłby potęzny spoiler. Jednak wydaje mi sie ze wiekszość prawdziwych fanów jest po stronie ksiażki i znaja juz jaki bedzie scenariusz filmu, a do kin idzie sie zeby niejako sprawdzic czy reżyser dał rade z ksiazka :P Nie musisz sie wkurzac :D
masz zupełną rację! Ale np. jak jest taka sytuacja gdzie razem ze znajomymi mam zamiar wybrać się na ekranizację do kina i oni nie przeczytali książki, i w pewnym momencie wpadną sobie na pomysł aby spojrzeć sobie na opis tego filmu właśnie na filmwebie... oooj! i już całe emocje szlag trafi ;D
No właśnie. Ja też znam osoby, które nie czytały książki a film im się podobał i mają zamiar iść do kina na następną cześć. Ta informacja była dla mnie najbardziej emocjonalna. To trochę tak jakby napisać w opisie Star Wars, że Vader jest ojcem Luka :D
A mogę wiedzieć, jak wcześniej wyglądał opis? Jestem świeżo po lekturze drugiej części i dopiero teraz zajrzałam do tego tematu ;)
ale po co skoro czytałas :P a nie bede teraz powtarzac tutaj tego spoilera bo chodziło o to zeby go nie było :P
No rozumiem, po prostu jestem ciekawa, jaką gafę palnął ten ktoś, kto zrobił opis. Specjalnie nie wchodziłam w ten temat, kiedy nie miałam do końca przeczytanej książki. Ale skoro moja prośba wydaje się dziwna (a jest wywołana jedynie ciekawością, wiem, to pierwszy stopień do piekła, ale dla fanki Supernaturala to tym lepiej) - to już nieważne:P