Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Ostatnie zdanie drugiego opisu to potężny spoiler. Jak to się w ogóle mogło pojawić?? To przecież jeden z najbardziej zaskakujących momentów książki i okazuje się, z tego co pamiętam, mniej więcej w połowie. Gdybym nie przeczytał już całej trylogii to bym był strasznie wkurzony!!!

ocenił(a) film na 7
Shadowman

Potęzny ? Nie przesadzajmy, mogli napisac o końcówce to dopiero byłby potęzny spoiler. Jednak wydaje mi sie ze wiekszość prawdziwych fanów jest po stronie ksiażki i znaja juz jaki bedzie scenariusz filmu, a do kin idzie sie zeby niejako sprawdzic czy reżyser dał rade z ksiazka :P Nie musisz sie wkurzac :D

dzasia09

masz zupełną rację! Ale np. jak jest taka sytuacja gdzie razem ze znajomymi mam zamiar wybrać się na ekranizację do kina i oni nie przeczytali książki, i w pewnym momencie wpadną sobie na pomysł aby spojrzeć sobie na opis tego filmu właśnie na filmwebie... oooj! i już całe emocje szlag trafi ;D

Sapling

No właśnie. Ja też znam osoby, które nie czytały książki a film im się podobał i mają zamiar iść do kina na następną cześć. Ta informacja była dla mnie najbardziej emocjonalna. To trochę tak jakby napisać w opisie Star Wars, że Vader jest ojcem Luka :D

Shadowman

No w końcu zaakceptowano moją poprawkę do opisu filmu :D

ocenił(a) film na 7
Sapling

No to teraz możecie spac spokojnie :p hihihi

dzasia09

A mogę wiedzieć, jak wcześniej wyglądał opis? Jestem świeżo po lekturze drugiej części i dopiero teraz zajrzałam do tego tematu ;)

ocenił(a) film na 7
elfka77

ale po co skoro czytałas :P a nie bede teraz powtarzac tutaj tego spoilera bo chodziło o to zeby go nie było :P

dzasia09

No rozumiem, po prostu jestem ciekawa, jaką gafę palnął ten ktoś, kto zrobił opis. Specjalnie nie wchodziłam w ten temat, kiedy nie miałam do końca przeczytanej książki. Ale skoro moja prośba wydaje się dziwna (a jest wywołana jedynie ciekawością, wiem, to pierwszy stopień do piekła, ale dla fanki Supernaturala to tym lepiej) - to już nieważne:P

elfka77

O tym, co było w kopercie na temat 75 jubileuszowych Igrzysk ;-)

Shadowman

Oooj, to rzeczywiście mega spoiler! :/ Dobrze, że sprawę zauważono i opis poprawiono:)