Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Ponieważ ruszyły już rezerwacje na WPO. Np Helios już rozpoczął rezerwacje.

Molly_06

W Heliosie jest też maraton: IŚ, CF, Poradnik pozytywnego myślenia i Do szpiku kości.
Nie orientuje się nikt kiedy Cinema City ma zamiar ruszyć z przedsprzedażą?

ocenił(a) film na 7
mefi17

Albo IMAX...

użytkownik usunięty
mefi17

Zazdroszczę, bo wybrałbym się na ten maraton!

mefi17

Zrobiłeś mi ochotę na ten maraton :p

narka11

też chętnie wybrałbym się na ten maraton, gdyby nie to, że wszystkie te filmy (oprócz CF ofc) widziałem kilka razy ;) Poza tym Imax>Helios

mefi17

Ja czekam na Cinema City IMAX ciekawe kiedy bilety ruszą, sprawdzam codziennie ale na razie żadnych informacji ;/

narka11

Ostatnio pytałem o to Cinema City Poland na fb, odpisali że rezerwacje będzie można zrobić ok tydzień przed premierą

derisive_mirage

Zazdroszczę tym co pójdą na IMAXA. Ja mam wszystkie sieciówki kin itd ale IMAX'a akurat nie. A obejrzałabym oj tak. Ale dobrze że w ogóle zobaczę. Tak też na pewno będzie fajnie :D Obraz na pewno będzie lepszy no ale bez efektów. Dla mnie grunt że 3D tego nie zrobili. Jak tak modne teraz.

Molly_06

W ogóle moim zdanie za mało jest w Polsce Imaxów. W każdym większym mieście powinno być. Tam gdzie jest sporo tych sieciówek. Może kiedyś się doczekamy.

ocenił(a) film na 8
Molly_06

A w Multikinie też już można?

AtramentoweSerce

Ja już mam zamówiony bilet na 23 Listopada

ocenił(a) film na 8
Iron_Man19

A u mnie w Krakowie nie można :(

ocenił(a) film na 9
AtramentoweSerce

Sprawdzałam, na ich stronie (Gdańsk) dalej można zarezerwować jedynie do czwartku danego tygodnia, aż nie pojawi się plan na kolejny tydzień, znowuż do czwartku... No, chyba że chce się zabukować bilet na jakiś specjalny seans..

ocenił(a) film na 7
Molly_06

NMF Igrzysk Śmierci w Multikinie. Rezerwacje od 12 listopada :D

enemef. pl/repertuar.php? idM=9& idR=1433