Wszystkiego się spodziewałam, ale nie tego. Zaczęłam płakać w momencie, gdy logo Lionsgate pojawiło się na ekranie.
Naprawdę pokładam we Francisie Lawrence wielkie nadzieje. On chyba rozumie tę historię, tak wnioskuję po tym zwiastunie.
Matko po dwóch minutach można zobaczyć jak zmiana reżysera, scenarzysty i kostiumologa może odmienić film - różnica pomiędzy pierwszym a drugim filmem będzie totalna!!!! Szkoda trochę że nie zachaczyli nic o igrzyska ale w ten sposób nie zdradzili więcej fabuły więc chyba dobrze (choć nie widać finnicka :( ). Ogólnie bardzo mi się podoba, jestem mocno zaskoczona tymi rewolucyjnymi zapędami Prim :) sceny powstania fajnie wyglądają. Za mało Peety :) Nawet po tym zwiastunie widać skąd ten dużo większy budżet filmu - film bez wątpienia robiony z rozmachem
Właśnie ten brak Finnicka też zauważyłam. :( Szkoda, ale rozumiem, że nie chcieli za dużo zdradzać w trailerze.
Zwiastun podoba mi się nawet bardziej niż pierwszej części, mam wrażenie i nadzieję, że 'W pierścieniu ognia' będzie lepsze. :) Nie mogę się doczekać filmu, trailer mi przypomniał oczekiwanie na pierwszą część i muszę ponownie przeczytać trylogię.
Jennifer ślicznie wygląda w tych ciemnych włosach. Ogólnie jestem baaardzo szczęśliwa, że to właśnie ona gra Katniss!
Ja myśle że przy takim zamieszaniu jakie robią przy W pierścieniu Ognia - dawkowanie emocji mowymi portretami, plakatami tournee zwycięzców, zdjeciami przed trailerem możemy się jeszcze śmiało spodziewać kolejnego zwiastunu na jakieś 3-4 miesiące. Może w drugim zachaczą o dalszą cześć filmu.
Na pewno będzie jeszcze zwiastun, zazwyczaj jest kilka trailerów. Pewnie w wakacje się pojawi. Fajnie by było gdyby pokazali trochę więcej, ale muszą się liczyć z tym, że nie wszyscy czytali książkę i nie chcą zobaczyć spoilerów, ja wolę gdy najlepsze sceny ogląda się podczas seansu a nie na zwiastunach. ;)
Muszę powiedzieć, że prezentuje się znakomicie:) Długo czekałam na ten trailer i jestem pozytywnie zaskoczona, ale tak jak już wspomniała julcia2805 widać ogromną różnicę pomiędzy drugą a pierwszą częścią, z czego jestem całkiem zadowolona:) Książki przeczytałam jeszcze zanim w ogóle wspomniano, że powstanie ekranizacja igrzysk więc mam wieeeelkie oczekiwania co do filmu:D A i całkiem cieszę się, z tego że nie pokazali nic z areny i nie pogniewam się jeśli w następnym trailerze też to pominą, ponieważ Ci co nie czytali książki i interesują się samym filmem będą na pewno nieźle zaskoczeni:D A jeśli reżyser się spisał (w co raczej nie wątpię po trailerze) to mam nadzieję, że zostanie już z nami do końca:D
Z jednej strony zirytowało mnie, że na plakatach i stillsach pokazali za dużo, bo zarówno sukienkę z wywiadu, jak i sukienkę na bal, z drugiej jestem szczęśliwa, że w zwiastunie nie pokazali nic związanego z areną i igrzyskami. Na pewno pojawi się to w drugim trailerze, bo ten to dopiero trailer teaser i wciąż dokręcają jeszcze poszczególne ujęcia, a film znajduje się w postprodukcji.
Co do samego trailera jeszcze... rzeczywiście widać różnicę między jedynką a dwójką. Mam nadzieję, że nie jest to tylko wrażenie trailerowe, w takim sensie, że trailer pokaże nam kwintesencję filmu, a sam film okaże się poniżej oczekiwań. Chociaż na razie nic na to nie wskazuje. Zapowiada się epicko i chciałabym, żeby tak było :)
Aha, Katniss wygląda w tej sukience na bal jak transwestyta... sorry, ale takie jest moje zdanie. Sukienka jak sukienka, sama w sobie jest ok, ale na Katniss razem z tym okropnym makijażem powoduje, że mam ochotę z żalu odwrócić głowę przy tych ujęciach...
Tak , zwiastun jest naprawdę świetny. Oczywiście czytałam trylogię i jestem jej fanką , ale jak oglądałam pierwszą część , a szczególnie sceny na arenie , to miałam czasem wrażenie , że były one kręcone amatorską kamerą , w lesie za miastem. Tutaj jest zupełnie inny klimat , jest poważniej i nie wiem czy zauważyliście , ale nie ma trzęsącej się kamery ( hurra! ) . Jeśli jeszcze ogłoszą , że film będzie od 15 lat , to będę zachwycona :)
Jestem trochę zawiedziona, ale to wina trailera samego. Spodziewałam się, że pokażą igrzyska :). Natomiast po obejrzeniu stwierdzam, że film będzie się różnić od książki. Już widać, że postać Plutarcha będzie znacznie rozbudowana.
Trailer mi się bardzo podoba, ale jestem zrospaczony! Niepokazali tam igrzysk, a byłem pewny że pokarzą. Ale dobrze że za dużo nie pokazali. Po zwiastunie można od razu wywnioskować, że druga część będzie prawdopodobnie lepsza niż pierwsza. Poważniejsza i bardziej brutalna. Za parę miesięcy pokażą na pewno trailer w którym uchwycą igrzyska ^^
Ja sie totalnie poryczałem jak już zobaczyłem jak otwierają się drzwi i wychodzą Katniss i Peeta, nie wytrzymam do listopada, jak ja juz tu padaczki dostaje, oczywiście obiór Efie musiał mnie rozsmiszyc, tylko szkoda ze już zmienili ze Katnnis dostała w twarz z pięścią a nie z bicza :/ ale ten trailer jest zajebistyyyyyyy a 2 dopiero gdzieś w sierpniu będzie :/ BOZEEEEEEEEE