Jestem ciekaw, czy tą część też tak będą reklamować jak poprzednią w TV. Jak pamiętam, w
tamtym roku po każdej reklamie i przed reklamą był spot Igrzysk Śmierci i to chyba przez 3
tygodnie^^
Thora zaczęli reklamować już parę dni temu... Myślę, że W pierścieniu ognia będzie reklamowana w podobny sposób, wykorzystując bardzo króciutki clip... Stawiam na Still betting on you, albo jeszcze mniejszy skrót z innego...
Już zaczęli reklamować właśnie przed chwilą widziałam na tvn po Przepisie na Życie puścili :) normalnie zaparło mi dech
to jest około 15 sekundowa reklama więc za dużo nie ma ale pokazali jak Katniss skacze do wody , pokazany jest bunt w dystrykcie i jak Katniss strzela z łuku podczas treningu :)
U mnie w Szczecinie przed blokiem jest wielki plakat z Katniss i Peetą! Kusi mnie, aby zrobić sobie z nim zdjęcie, bo jest przy ziemi ;)
Plakaty to już widziałem, u mnie w kinie od czerwca siedzi plakat WPO i HOBBITA ;D
W kinie to też już dawno widziałam.. Ale na ulicach teraz jest tego mnóstwo. W tej części bardziej dbają o reklamę..
Ktoś wie na jakim kanale będą puszczać spot? Tvn a może Polsat? Moja koleżanka mówiła, że widziała, ale nie pamięta gdzie..
:o
Słyszałam, że leci, ale od rana obserwuję TVN i nie widziałam jeszcze ani razu. Nie mam szczęścia.
Kurczę, mi też się jeszcze nie udało zobaczyć, ale to pewnie też dlatego, że nie miałam zbytnio czasu wypatrywać go w tv. :(
Może puszczają tylko w weekend bo w niedziele widziałam z cztery razy a teraz w tygodniu też jeszcze nie widziałam ani jednego :/
Czikula ma rację, największa szansa przy tych głównych filmach dnia... pomiędzy 20-23.
kurde ja cały czas na TVN jestem i nie ma spotu :( gdzie jeszcze to reklamują ?
Może parę dni przed premierą spot będzie puszczany częściej, bo przecież Thor od pewnego czasu to jest chyba 30 razy dziennie na tvn-nie
U mnie na heliosie wisi wielki plakat, taki jaki jest na filmwebie a spot widziałem na discovery