Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Wow

ocenił(a) film na 8

Już 69. w rankingu światowym ! Jak tak dalej pójdzie to będzie w pierwszej 50. ;)

zosia33j

Oby bo calkowicie na to zasluguje!

ocenił(a) film na 7
dk2012

Też będę trzymał kciuki,ale na razie to koło 7 tys. osób zagłosowało. Igrzyska śmierci mają ponad 100tys. głosów. Będzie trzeba więc jeszcze trochę poczekać.

ocenił(a) film na 10
zosia33j

A gdzie można zagłosować???Ja chętnie i z czystym sumieniem oddam głos na ten film:)

ocenił(a) film na 8
Mirka_8

Uuuu, nieźle xDTylko czemu 69;D

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

Bez skojarzeń mikolajkleczaj;) Myślę,że dzisiaj jest już wyżej:) zosia33j gdzie można zagłosować?

ocenił(a) film na 8
Mirka_8

Nie no, przyszło mi do głowy, dopiero wtedy gdy to pisałem xD Zagłosować możesz tu na filmwebie, dając te gwiazdki od 1do 10

ocenił(a) film na 10
filmowy_laufer

ok:)Dziękuję zaraz to zrobię:)

użytkownik usunięty
zosia33j

Wejdzie, a potem spadnie. Ale w 500 powinien zostac

ocenił(a) film na 5

moim zdaniem powinien wylądować w granicach 1700 to w sam raz na ten film

zosia33j

a czy to takie ważne które miejsce zajmuje???? jak dla mnie to może być nawet poza tym całym rankingiem. Mi film się podobał i ta świadomość mi w pełni wystarcza, co mnie obchodzi ranking w którym ludzie dają 1 byle tylko obniżyć ocenę i powk..ać innych.

ocenił(a) film na 7
julcia2805

No wiesz, to jednak takie miłe uczucie, że film, który nam się bardzo podoba ma wysokie miejsce w rankingu. Do tego dla fanów Igrzysk to satysfakcja, że ekranizacja książki spotkała się z takim uznaniem.

ocenił(a) film na 9
zosia33j

oby, bo film naprawde fajny:)

ocenił(a) film na 8
zosia33j

imo nie ważne , czym ten film by nie był , na aż tak wysoką ocenę nie zasługuje , między innymi dlatego , że jest przed np. "Requiem dla Snu" które pozostaje jednym z najlepszych dramatów jakie powstały