Już 69. w rankingu światowym ! Jak tak dalej pójdzie to będzie w pierwszej 50. ;)
Też będę trzymał kciuki,ale na razie to koło 7 tys. osób zagłosowało. Igrzyska śmierci mają ponad 100tys. głosów. Będzie trzeba więc jeszcze trochę poczekać.
A gdzie można zagłosować???Ja chętnie i z czystym sumieniem oddam głos na ten film:)
Bez skojarzeń mikolajkleczaj;) Myślę,że dzisiaj jest już wyżej:) zosia33j gdzie można zagłosować?
Nie no, przyszło mi do głowy, dopiero wtedy gdy to pisałem xD Zagłosować możesz tu na filmwebie, dając te gwiazdki od 1do 10
a czy to takie ważne które miejsce zajmuje???? jak dla mnie to może być nawet poza tym całym rankingiem. Mi film się podobał i ta świadomość mi w pełni wystarcza, co mnie obchodzi ranking w którym ludzie dają 1 byle tylko obniżyć ocenę i powk..ać innych.
No wiesz, to jednak takie miłe uczucie, że film, który nam się bardzo podoba ma wysokie miejsce w rankingu. Do tego dla fanów Igrzysk to satysfakcja, że ekranizacja książki spotkała się z takim uznaniem.