Tak męczącego filmu dawno nie widzalem...główna bohaterka?! absolute zero gry
aktorskiej...pozostali awet nie próowali....ajlepsze były te tkliwe sceny...God WHY!!!
Ty może skończ tą podstawówkę, potem jak już ogarniesz dyktanda i ogólnie pisanie to możesz zacząć pisać coś na portalach typu "pudelek". A o filmweb'ie to Ty może nie myśl za bardzo teraz... Spoko?
A co do filmu to jest jeden fakt: strasznie się długo rozkręca, aczkolwiek oglądałem go w nocy (ok 2:00 zacząłem) i to z napisami na "telefonie" (4,7") i trudno mi było się oderwać od tego filmu, więc owszem, na początku mało się dzieje, ale tak ma być. mnie to jakoś nie przeszkadza.
I jeszcze co do gry aktorskiej, to chyba nie oglądałeś "Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia" bo w tym filmie gra aktorska moim zdaniem jest na ponad przeciętnym poziomie.
A zresztą jak ktoś się czepia już "gry aktorskiej" to jest to zwykłe "trollowanie".
Podaj szersze argumenty uzasadniające Twoją ocenę 1 (nieporozumienie).
Zaczne od tego, że ja Ciebie osobniku nie obrażalem, ale jak juzchcesz...To Twoja matka w podstawówce to prawdopodonie cie spłodziła, a tata jeszcze nie dorosł do obsługi komputerka.
A co do filmu, rozkreca sie 1,45 min Rowniez ogladalem w ocy, ale nie jestem idoita i znam angielski i nie ogladam napisow czy filmu na telefonie( oze tak sie da?!) Jennifer ma 3 miny...Jej sceny z odgrywaniem olu prosze cie, przeciez to tragi komedia. Peeta czlowiek 1 miny, najlepszy yl rudny Harry w dystryckie:D 1 jeszcze w miare była, ale sceny pt Jennifer siedzi na drzewie, hmmm poczekajmy moze sama spadnie....porazka...
To jest jego opinia i może pisać co chce. Czyli może mu się np. nie podobać wiesz? Pewnie nie przyszło ci to do głowy bo przecież wyraził negatywną opinię o twoim ulubionym filmie (straszne!).
Pyskujesz tylko. Żadnej zdrowej polemiki bo po co?
A pro po filmu. Nie był rewelacją, mało scen walki. Ogólnie jakiś mało dynamiczny. Powielane pomysły z "jedynki" (takie wrażenie).
Oczywiście, co nie zmienia faktu, że jej przesłanie jest równie bezsensowne jak ona sama.