Może ktoś was gdzieś przeczytał/usłyszał kiedy ma by pokazany pierwszy zwiastun filmu? :)
Dopiero! Ja już nie mogę. Nie wytrzymuję psychicznie od tego napięcia! Nie no żart :D , a tak na serio to fajnie że już za 13 dni :)
z tego c owiem to nie ma nic oficjalnego - 14 kwietnia to gala MTV i tam prawopodobnie zostanie zaprezentowany ale oficjalnie tego nie potwierdzono. za to Sam powiedział ostatnio że już widział zwiastun
Wszystko możliwe, że zwiastun będzie 14 kwietnia na gali MTV, bo Jennifer przybędzie na tę imprezę(za pewne odbierze nagrody za Poradnik, a przy okazji zaprezentuje zwiastun). Druga data, o której się mówi to 18 kwietnia podczas jakiegoś 'eventu' Lionsgate, gdzie będzie Sam, więc może wtedy. Miejmy jednak nadzieję, że trailer ujrzy światło dzienne już za 12 dni :)
po co od razu kogoś obrażać?? Nie lepiej po prostu jasno wytłumaczyć??
Książka W pierścieniu ognia nie została podzielona na części jeśli chodzi o ekranizację - drugą część tworzy tylko jeden film który do pilskich kin wejdzie 22 listopada. To trzecia część książki podzielona jest na dwa filmy :)
Tak wiem, bo czytałam, pomyliło mi się z 3 częścią, masz rację ;) I dziękuję że się za mną wstawiłaś ;)
A nie, osoba która mnie nie zna, nie wie jaka jestem ocenia mnie i nazywa głupią... No comment...