Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

Zwastun

ocenił(a) film na 10

Może ktoś was gdzieś przeczytał/usłyszał kiedy ma by pokazany pierwszy zwiastun filmu? :)

SaMsU

z tego co słyszałem to pojawiła się oficjalna informacja że zwiastun pojawi sie 14 kwietnia

Sapling

Dopiero! Ja już nie mogę. Nie wytrzymuję psychicznie od tego napięcia! Nie no żart :D , a tak na serio to fajnie że już za 13 dni :)

Sapling

z tego c owiem to nie ma nic oficjalnego - 14 kwietnia to gala MTV i tam prawopodobnie zostanie zaprezentowany ale oficjalnie tego nie potwierdzono. za to Sam powiedział ostatnio że już widział zwiastun

julcia2805

bardzo możliwe, nie orientuję się aż tak bardzo :3

ocenił(a) film na 9
Sapling

Wszystko możliwe, że zwiastun będzie 14 kwietnia na gali MTV, bo Jennifer przybędzie na tę imprezę(za pewne odbierze nagrody za Poradnik, a przy okazji zaprezentuje zwiastun). Druga data, o której się mówi to 18 kwietnia podczas jakiegoś 'eventu' Lionsgate, gdzie będzie Sam, więc może wtedy. Miejmy jednak nadzieję, że trailer ujrzy światło dzienne już za 12 dni :)

Pecia15

Już nie moge sie doczekać! :33

SaMsU

Ale jestem ciekawa!

virtualinsanity

oby byl zwiastun

The_Fallen

Musi być ;) A ktoś przypomni kiedy jest 1 cz. w kinach?

The_Fallen

1 cz "W pierścieniu ognia". kiedy w kinach?

virtualinsanity

*facepalm....nie bedzie 2 czesci. Jesteś głupia?

The_Fallen

po co od razu kogoś obrażać?? Nie lepiej po prostu jasno wytłumaczyć??

Książka W pierścieniu ognia nie została podzielona na części jeśli chodzi o ekranizację - drugą część tworzy tylko jeden film który do pilskich kin wejdzie 22 listopada. To trzecia część książki podzielona jest na dwa filmy :)

julcia2805

Tak wiem, bo czytałam, pomyliło mi się z 3 częścią, masz rację ;) I dziękuję że się za mną wstawiłaś ;)
A nie, osoba która mnie nie zna, nie wie jaka jestem ocenia mnie i nazywa głupią... No comment...

virtualinsanity

Nie ma za co :)