Film jest wręcz fenomenalny ,ale zastanawiają mnie dwie rzeczy zakończenie (rozumiem ,że będzie chyba trzecia część? ) ii w kim w końcu główna bohaterka się kochała ???
Bedzie trzecia czesc (zrobiona na dwie czesci), juz widzialas w kinie plakat animowany ktory koncowy jest Kosoglosem z 3 czesci :). A o watek milosny jest bardzo skomplikowany!
W filmie była taka scena, w której Gale zapytał czy Katniss go kocha, ona odpowiedziała mu (parafrazując), że teraz odczuwa tylko strach przed wszystkim, ciągły lęk. To chyba najlepsze podsumowanie. W moim rozumieniu w tej części są dopiero początki miłości do obydwu. Kogo kocha? Czas i lektura/film pokaże.
Ja oczywiście też wiem, chociaż to mnie osobiście najmniej interesowało :D Po prostu nie zdradzę tego. Ta książka jest na tyle warta czytania, a film czekania, że nie popsuję nikomu takiej przyjemności.
Ja tak samo. Druga czesc najlepsza. I ci co pierwsze poogladali film spieprzyli sobie ksiazke (za przeproszeniem)
Kurde bo właśnie się w połowie filmu zgubiłam jeśli chodzi o ten wątek a zakończenie całkowicie mnie wbiło w podłogę , ale jeśli będzie trzecia część to genialnie
no bo można się zgubić w tym wszystkim. książka była w pierwszej osobie, były więc tam przemyślenia Katniss i tam łatwiej się zorientować co czuje. Ale w filmie, też widać, że w scenie na plaży, jak całują się z Peetą, to już tak na poważnie. Pierwsza część pierwszej części będzie miała premierę za rok, też pod koniec listopada. ;)
Polecam przeczytać książkę jest po prostu genialna i dowiesz się tego co nie zostało przedstawione w filmie :)
Nie łatwiej będzie przeczytać książkę? Dowiesz się wszystkiego bez czekania :) Serdecznie polecam.
Katniss kochała obu;) W trzeciej części wszystko się wyjaśni, rozbudują trochę ten wątek. Nie powiem kogo wybrała, powiem tylko, że tego bez którego nie mogła sobie dalej poradzić ;)
Hmto jeśli polecacie książkę to chyba faktycznie trzeba ją przeczytać bo fakt nie rozumiem tego wątku że kochała ich obu ; ))
Ja nie będę miał skrupułów i zdradzę ciąg dalszy: Katniss wybiera mnie i razem odlatujemy na planetę, na której lody waniliowe rosną na oszronionych drzewach zrobionych z kawowych wafli.
Problem w tym ze przez większośc trylogii Katniss sama tego nie wiedziała...i tak się miotała bidulka,a tak na marginesie to Peeta miał do niej ogromną cierpliwośc...