Nie ide tylko lece! Nie no ja mam 100m do kina bo bede juz w miescie od rana bo po szkole lece xD
Podejrzewam, że piątek będzie mi się niemiłosiernie dłużył. Nie mogę się doczekać!
Nie, chcialoby sie, nie mam jak ;( Ja ide w niedziele, i normalnie nie moge wytzryamc ze inni oglądną a ja zobacze dopiero za 2 dni ;C
Ja to samo. Dostałam jakiegoś małpiego rozumu a coraz nowsze urywki filmu i wywiady jeszcze bardziej podsycają moją ciekawość. Jeszcze przypadkowo obejrzałam wyciek jednej sceny z filmu.
A ja idę dopiero w przyszłym tygodniu i też się już strasznie nakręcam!!! Miałam iść na premierę, ale niestety, nie mam takiej możliwości i trzeba czekać. :(
Przyznam , iż bardzo wyczekuję piątku ;) aczkolwiek szczyt mojej niecierpliwości to jednak jeszcze nie jest.
Ja mam tak samo, oczekiwanie jest fajne :D No i ja mogę iść w piątek, ale dopiero na seans wieczorny, bo mam jeszcze pracę.
Też wybieram się na wieczorny seans dlatego, że dostosowuje się do znajomych z którymi idę a wiadomo każdy ma różne zobowiązania w tygodniu ;) Ja wyczekuje filmu + atmosfera jest podgrzewana przez te wszystkie gify, fragmenty scen które wyciekły itp. ;) Ale jednak wolę tak się tym nie „karmić” bo za bardzo się na coś nastawie , a potem mogę się przeliczyć a to najgorsze co może być niestety.
Dokładnie, też często tak mam, że najpierw się na oglądam różnych trailerów, obrazków ze scenami, itp. a potem rozczarowanie. :( Ale mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie. :D Bilety mam już zarezerwowane na piątek. :) Idealny początek weekendu.
Swoją drogą mam takie małe pytanie. Jak można ocenić film na 10 gdy się go jeszcze nie widziało ?Sugeruje to twój temat gdzie wyrażasz niecierpliwość względem nadchodzącej premiery. No chyba, że widziałaś/widziałeś film ale to wtedy chyba nie ma niecierpliwości, bo film już się widziało , więc po co o tym wtedy pisać? Po prostu próbuje zrozumieć po co ludzie tworzą takie sytuacje i tyle.
Może…. a może nie, pochopnie nie oceniajmy zobaczymy co sam odbiorca komentarza ma do powiedzenia, bądź nie będzie miał nic na „swoją obronę” – istnieje taka możliwość .
Ponieważ, miałeś wczoraj wieczorem dostępna ocenę filmu na swoim profilu na filmwebie w ocenionych filmach ;)
„10 z serduszkiem” ;p spoko , zadałam pytanie bo myślałam, że skoro ocenione , to może trafiłam na kogoś kto mógł widzieć , i jakby tak było spytałabym się wtedy o wrażenia. Było mineło ;)
Zostały tylko 3 dni... a dłuży się jakby trwało trzy lata xD
Już dzisiaj byłam, w kinie idąc do wujka. Od tej pory ta myśl siedzi mi w głowie.
A w piątek nie ma bata, będę w kinie, czekam już i tak cierpliwie rok i osiem miesięcy xD