Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

ja sie normalnie k***a zesram z niecierpliwości
a wy jak??

użytkownik usunięty
Kruko123

Hehe, troche to obrzydliwe, ale nie da sie ukryc. Juz tylko 4 dni :D

no moze troche a idziesz do multikina?
czy gdzie bo ja ide do z.t.

użytkownik usunięty
Kruko123

Ja nie ide do tzw. Sieciowek, bo nie mam w miescie

ocenił(a) film na 8

heh, ja musze jechac 35 km :( U mnie w kinie wcyhodzi w styczniu :(

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

O to masz przessrane - doslownie

a idziesz na premiere

użytkownik usunięty
Kruko123

Nie ide tylko lece! Nie no ja mam 100m do kina bo bede juz w miescie od rana bo po szkole lece xD

ocenił(a) film na 8

Ja idę w sobotę. Nie wiem jak wytrzymam piątek. Ale jakoś muszę ;)

użytkownik usunięty
zosia33j

Bedzie ciezko ale wytrzymiesz

ocenił(a) film na 8

Podejrzewam, że piątek będzie mi się niemiłosiernie dłużył. Nie mogę się doczekać!

użytkownik usunięty
zosia33j

A mi czwartek i lekcje w piatek

ocenił(a) film na 8
Kruko123

Nie, chcialoby sie, nie mam jak ;( Ja ide w niedziele, i normalnie nie moge wytzryamc ze inni oglądną a ja zobacze dopiero za 2 dni ;C

ocenił(a) film na 8
filmowy_laufer

Hah 100m ? To ty co tydzień do kina xD

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Szkole mam tak polozona

ocenił(a) film na 8
Kruko123

Ja to samo. Dostałam jakiegoś małpiego rozumu a coraz nowsze urywki filmu i wywiady jeszcze bardziej podsycają moją ciekawość. Jeszcze przypadkowo obejrzałam wyciek jednej sceny z filmu.

IKnowWhatYouAre

A ja idę dopiero w przyszłym tygodniu i też się już strasznie nakręcam!!! Miałam iść na premierę, ale niestety, nie mam takiej możliwości i trzeba czekać. :(

ocenił(a) film na 7
Kruko123

Przyznam , iż bardzo wyczekuję piątku ;) aczkolwiek szczyt mojej niecierpliwości to jednak jeszcze nie jest.

ocenił(a) film na 9
calays

Ja mam tak samo, oczekiwanie jest fajne :D No i ja mogę iść w piątek, ale dopiero na seans wieczorny, bo mam jeszcze pracę.

ocenił(a) film na 7
pantomima4

Też wybieram się na wieczorny seans dlatego, że dostosowuje się do znajomych z którymi idę a wiadomo każdy ma różne zobowiązania w tygodniu ;) Ja wyczekuje filmu + atmosfera jest podgrzewana przez te wszystkie gify, fragmenty scen które wyciekły itp. ;) Ale jednak wolę tak się tym nie „karmić” bo za bardzo się na coś nastawie , a potem mogę się przeliczyć a to najgorsze co może być niestety.

calays

Dokładnie, też często tak mam, że najpierw się na oglądam różnych trailerów, obrazków ze scenami, itp. a potem rozczarowanie. :( Ale mam nadzieję, że tym razem tak nie będzie. :D Bilety mam już zarezerwowane na piątek. :) Idealny początek weekendu.

ocenił(a) film na 7
Kruko123

Swoją drogą mam takie małe pytanie. Jak można ocenić film na 10 gdy się go jeszcze nie widziało ?Sugeruje to twój temat gdzie wyrażasz niecierpliwość względem nadchodzącej premiery. No chyba, że widziałaś/widziałeś film ale to wtedy chyba nie ma niecierpliwości, bo film już się widziało , więc po co o tym wtedy pisać? Po prostu próbuje zrozumieć po co ludzie tworzą takie sytuacje i tyle.

ocenił(a) film na 10
calays

Może jest idiotą.

ocenił(a) film na 7
Knightfall

Może…. a może nie, pochopnie nie oceniajmy zobaczymy co sam odbiorca komentarza ma do powiedzenia, bądź nie będzie miał nic na „swoją obronę” – istnieje taka możliwość .

calays

a skad wiesz ze ocenilem na 10 moze niie

Kruko123

a kto idzie w niedziele?

ocenił(a) film na 7
Kruko123

Ponieważ, miałeś wczoraj wieczorem dostępna ocenę filmu na swoim profilu na filmwebie w ocenionych filmach ;)

calays

na serio nieocenialem moze tak przez przypadek
a lie byla ta ocena?

ocenił(a) film na 7
Kruko123

„10 z serduszkiem” ;p spoko , zadałam pytanie bo myślałam, że skoro ocenione , to może trafiłam na kogoś kto mógł widzieć , i jakby tak było spytałabym się wtedy o wrażenia. Było mineło ;)

calays

Aha ok tez sie wlasnie zdiwilem ze mam jaksa ocene :-)
Srryy za te pytania i za literowki:-):-)

ocenił(a) film na 7
calays

calays to było do minei

calays

Jeśli ktoś daje 10 filmowi którego nie widział to sprawa jest jasna, jest idiotą.

Anakin_Skywalker

a t odo mnie

Kruko123

a poza tym ja go nie oceniałem

ocenił(a) film na 8
Kruko123

Ja ide w niedziele :)

filmowy_laufer

to nice a gdzie mieszkasz?

ocenił(a) film na 8
Kruko123

Zostały tylko 3 dni... a dłuży się jakby trwało trzy lata xD
Już dzisiaj byłam, w kinie idąc do wujka. Od tej pory ta myśl siedzi mi w głowie.
A w piątek nie ma bata, będę w kinie, czekam już i tak cierpliwie rok i osiem miesięcy xD

ocenił(a) film na 8
lexandra008

Kruko123 mieszkam w Mircu :D

filmowy_laufer

Szkoda jq varsovie

ocenił(a) film na 7
lexandra008

Proponuje taj zwaną ,, palcówke,, na zabicie czasu

Kruko123

Jeszcze aż 3 dni... Mam bilety na piątek w Galerii Mokotów na 20, jestem bardzo podekscytowany :-p

GoldenBoyGT

Szkoda ze nie do Z.t ja ide ok od 15-18

ocenił(a) film na 6
Kruko123

oszołomy

ocenił(a) film na 7
Kruko123

Kup stoperan poje-bańcu