Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
The_Fallen

ja liczę że naprawią postać haymitcha bo w pierwszej cześci był zdecydowanie za czysty, za mało pijany. Licze na większy dramatyzm jego postaci - niech pokażą jak destrukcyjny wpływ jego igrzyska miały na jego życie

The_Fallen

Lepsza od pierwszej i mam nadzieję że jakoś uda im się uciąć kochasiowi nogę przed Ćwierćwieczem :D, a i to co julcia2805 no i oczywiście duuuuuuuuuuuuuuuuuuuużo więcej promili we krwi Haymitcha.

The_Fallen

co hmm ??

The_Fallen

Ponoć mają być wspominani trybuci ze wszystkich dystryktów więc liczę na to, że będą jakoś godnie (?), fajnie (?) wspomniani.

ocenił(a) film na 9
The_Fallen

Ja mam tylko nadzieje ze zbyt wiele nie zmienia w stosunku do ksiazki, igrzyska sie udały i mam nadzieje ze to tez im wyjdzie, już pisali o tym jakie sceny i postaci musieli usunąć ale mysle ze jakos to bedzie.

ocenił(a) film na 9
tusia1985_20

Tylko zawiedziona jestem doborem aktora do roli Finnicka:( miał być super przystojny i mega sexy a jest raczej przeciętny( dla mnie po prostu fuj:( a tylu jest fajnych aktorów którzy mogli by go zagrać. To moja ulubiona postać z nowych bohaterów i czuje sie bardzo rozczarowana:(