tyle się mówi o tym filmie że myślałem że będzie ciekawy a niestety musiałem dać ocenę 4 wiem że
tylko ale jakoś film mnie cie zainteresował niczym może mam inny gust i tyle no nie wiem na kolejne
nie czekam
i wiem fani zaraz się na mnie zdenerwują i nazwą mnie trollem i kimś innym ale ocena to ocena nie mogłem dać więcej
Po pierwsze 4 to nie jest 1, po drugie nie nazwałeś go gniot a po trzecie to jest twoja subiektywna ocena i nic nam do tego.
Jestem wielką fanką książek, filmy jak zwykle lekko mnie rozczarowują, ale mimo to "W Pierścieniu ognia" bardzo mi się podobał, z pewnością lepszy niż część pierwsza. Jednak mimo wszystko każdy ma swoje zdanie. ;)
Lekko rozczarował, bo jest inny niż książka, której jestem wielką fanką. Igrzyska Śmierci uwielbiam i nie mogę dać niższej oceny.
mi tam nie pasował lubie fantasy ,sci-fi i filmy na podstawie komiksy ale w tym filmie nic ciekawego dla mnie nie było bez urazy :)
WPO też zrobiło na mnie ogromne wrażenie, pierwsza część raczej mi się nie spodobała. Sądziłam, że druga też nie dorówna książce, a jednak <3 Jedyne, czego mi brakowało, to pokazanie zwycięstwa Haymitcha.