Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295650
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

tyle się mówi o tym filmie że myślałem że będzie ciekawy a niestety musiałem dać ocenę 4 wiem że
tylko ale jakoś film mnie cie zainteresował niczym może mam inny gust i tyle no nie wiem na kolejne
nie czekam

wort801

i wiem fani zaraz się na mnie zdenerwują i nazwą mnie trollem i kimś innym ale ocena to ocena nie mogłem dać więcej

ocenił(a) film na 9
wort801

Po pierwsze 4 to nie jest 1, po drugie nie nazwałeś go gniot a po trzecie to jest twoja subiektywna ocena i nic nam do tego.

mariuszj1939

różnie to bywa na forum

wort801

Jestem wielką fanką książek, filmy jak zwykle lekko mnie rozczarowują, ale mimo to "W Pierścieniu ognia" bardzo mi się podobał, z pewnością lepszy niż część pierwsza. Jednak mimo wszystko każdy ma swoje zdanie. ;)

ocenił(a) film na 6
cloe4

Mam pytanie. Skoro lekko rozczarowują to dlaczego 10? To nielogiczne;)

Dealric

Lekko rozczarował, bo jest inny niż książka, której jestem wielką fanką. Igrzyska Śmierci uwielbiam i nie mogę dać niższej oceny.

cloe4

mi tam nie pasował lubie fantasy ,sci-fi i filmy na podstawie komiksy ale w tym filmie nic ciekawego dla mnie nie było bez urazy :)

ocenił(a) film na 9
cloe4

WPO też zrobiło na mnie ogromne wrażenie, pierwsza część raczej mi się nie spodobała. Sądziłam, że druga też nie dorówna książce, a jednak <3 Jedyne, czego mi brakowało, to pokazanie zwycięstwa Haymitcha.

Keami

Mi brakowało tych uciekinierek z dystryktu ósmego, ale chyba producenci nie chcieli robić spoilera do kolejnej części.