Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295655
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
ocenił(a) film na 9
Kuziemwal

Dokładnie. Zdecydowanie lepszy niż część pierwsza. Cały czas byłam zestresowana oglądac ten film :P NIesamowite emocje ;)

ocenił(a) film na 10
Kuziemwal

podzielam opinie. Miałam wielkie wątpliwości czy uda im się dorównać do pierwszej części, a tu takie miłe zaskoczenie. Fenomenalny film, emocje sięgają naprawdę wysoko ;) .

Kuziemwal

Tylko tak smutno, bo w pierwszej części tyle niewykorzystanego potencjału. Pan Lawrence się powinien od samego początku wziąć za Igrzyska.

Morderca_bez_serca

Dobrze,że to on nakręci resztę części.

ocenił(a) film na 10
Kuziemwal

Zdecydowanie się zgadzam, WPO bije IŚ pod każdym względem. Mam nadzieję, że reżyser zostanie bez zmian.

Kuziemwal

cieszę się, że ocena na razie pozostaje taka jaka jest, film jest naprawdę cudowny, dawno już nie widziałam tak dobrego filmu, który by mi nie pozwolił nawet wstać, albo się odwrócić chociażby.

Kuziemwal

Zgadzam się, lepszy od jedynki, wciągnął mnie do reszty. Dał całe spektrum emocji i nie pozwala o sobie zapomnieć ;-)

Kuziemwal

potwierdzam, zdecydowanie lepszy od pierwszej części, wybierajcie się do kina, zero nudy i dłużyzn i są emocje

ocenił(a) film na 9
beti

Jasne, że lepszy :) Dokładnie, duet Lawrence & Lawrence rządzi, hehe.

damiansport1

Duecik pierwsza klasa :) Fabula też sama w sobie bardizej intyrgująca, no ale realizacja mistrzowska. Wszystko - muzyka, stroje, gra aktoroska i wszystkie detale wspaniałe.

myszanska

Zgadzam się druga część lepsza . Zmiana reżysera jednak przyniosła bardzo dużo korzyści :) film trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty

ocenił(a) film na 10
Kuziemwal

Zgadzam się , że cudowny... Zgadzam się, że budzi ogromne emocje i siedziałam przez cały seans jak na szpilkach...Ale pierwsza część też była bardzo dobra i nie będę ich porównywała ;)