Dokładnie. Zdecydowanie lepszy niż część pierwsza. Cały czas byłam zestresowana oglądac ten film :P NIesamowite emocje ;)
podzielam opinie. Miałam wielkie wątpliwości czy uda im się dorównać do pierwszej części, a tu takie miłe zaskoczenie. Fenomenalny film, emocje sięgają naprawdę wysoko ;) .
Tylko tak smutno, bo w pierwszej części tyle niewykorzystanego potencjału. Pan Lawrence się powinien od samego początku wziąć za Igrzyska.
Zdecydowanie się zgadzam, WPO bije IŚ pod każdym względem. Mam nadzieję, że reżyser zostanie bez zmian.
cieszę się, że ocena na razie pozostaje taka jaka jest, film jest naprawdę cudowny, dawno już nie widziałam tak dobrego filmu, który by mi nie pozwolił nawet wstać, albo się odwrócić chociażby.
Zgadzam się, lepszy od jedynki, wciągnął mnie do reszty. Dał całe spektrum emocji i nie pozwala o sobie zapomnieć ;-)
potwierdzam, zdecydowanie lepszy od pierwszej części, wybierajcie się do kina, zero nudy i dłużyzn i są emocje
Duecik pierwsza klasa :) Fabula też sama w sobie bardizej intyrgująca, no ale realizacja mistrzowska. Wszystko - muzyka, stroje, gra aktoroska i wszystkie detale wspaniałe.
Zgadzam się druga część lepsza . Zmiana reżysera jednak przyniosła bardzo dużo korzyści :) film trzyma w napięciu od pierwszej do ostatniej minuty