Cały film ogolnie super ale troche dziwne zakonczenie
Ona leży w szpitalu, dystryktu 12 juz niema, niewiadomo co z peeta, a poza tym skad tam gale ???
Raczej przeczytasz :)
Ale już samo pytanie dyskwalifikuje jakiekolwiek samodzielne myślenie.
W książce też było takie zakończenie, więc może najpierw przeczytaj, a potem krytykuj film.
Taa już tu napisali co musisz zrobić by zrozumieć "dwójkę", a ja dodam tylko byś zaznaczył że twój temat może zawierać spoilery!
Ci co nie widzieli nie czytali mogą być troszkę źli :)
OK dzięki szukałam książki jeszcze zanim "dwójka" weszła do kin ale niestety nigdzie nie umiem jej znalezć a z chęcia bym przeczytała wszystkie trzy części ;)
W empiku szukałaś? :P ja tam kupiłem rok temu jedynkę i dwójkę właśnie tam...na Kosogłosa nie mam póki co funduszy niestety a i nie chciałem zbytnio go czytać aż do teraz :D
o tam nie szukalam ale jak tylko udam sie do empika to odrazu sie o nia zapytam dzięki ;)
a moge wiedziec ile płaciłeś ?
Zamawiając książki na stronie empika i wybierając salon do którego masz najbliżej wyślą Ci tam je za friko (trzeba się u nich zarejestrować i po zamówieniu śledzić e-mail żę zamówienie zrealizowane, potem tylko wpaść do salonu i książki powinny tam być), ogólny koszt do zapłaty przy odbiorze za wszystkie trzy to: 88,50 zł :)
Ja nie mam pojęcia gdzie ty to szukałaś jak we wszystkich księgarniach powinny być :) nie mówiąc o internecie czy choćby Allegro gdzie cena może być ciut niższa i w pakiecie 3 cześci :P
ooooo albo teraz znalazłem na empik.com trylogię za 63 zł :) mają w magazynie, wysyłka do 24h :)
ja pierw szukałam w bibliotekach, potem w takich mało znanych księgarniach a w empiku nie szukalam bo wydawało mi sie ze tam zpłace za nie majątek ;)
Raczej zakończenie najlepsze, książki nie widziałem ale byłem mile zaskoczony ;)