Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

zawiedziony

ocenił(a) film na 8

11 listopada świat
22 listopada Polska
dziś jest 29 stycznia 2014 czyli prawie 3 miesiące po premierze
a w necie żadnej dobrej kopi...

Beton_X

Już się przestraszyłem, że o filmie mówisz. :)

ocenił(a) film na 8
neo256

o filmie mówię głąbie! -.-

Beton_X

Jesteś zawiedziony z filmu czy jakości kopii do oglądnięcia? Głąb chciałby wiedzieć. -.-

Beton_X

dobra kopia w necie?? zapewne dopiero gdy wyjdzie DVD czyli marzec-kwiecień

ocenił(a) film na 8
Beton_X

*kopii

Jeśli 1080p BluRay x264 to nie jest dla ciebie dobra kopia, to nie wiem co nią jest :)

ocenił(a) film na 6
Zuzhet88

Ba, jest nawet DTS-HD z dźwiękiem pod zestaw 7.1. Lepszej wersji już nie będzie.

ocenił(a) film na 7
Beton_X

cóż... jak się nie umiesz szukać...

ocenił(a) film na 9
Beton_X

Na alekino jest bardzo przyzwoita kopia jak na razie :)) Miłego oglądania

ocenił(a) film na 6
Beton_X

właśnie oglądam idealną kopię ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Beton_X

Wiem jest na torrentach, ale ja niestety nie mam tam konta i nie mam zamiaru bulić 10 zł za aktywacje, a strony generujące torrenty też nie działają od pewnego czasu.

proszę od powstrzymania się od debilnych komentarzy takich jak:
-Dziabarata "cóż... jak się nie umiesz szukać..." , bo to świadczy o poziomie kometującego... bez podania namiarów na dobra kopie taki komentarz jest bez sensu bo zapewne troll chce się popisać.

ocenił(a) film na 8
Beton_X

Przecież jest mnóstwo działających, darmowych stron z torrentami. Najpopularniejsza to pewnie the pirate bay, spróbuj poszukać tam.

ocenił(a) film na 6
Beton_X

Tyle, że to prawda.
Jedyną osobą piszącą debilne komentarze jesteś Ty, bo nie potrafisz w sieci znaleźć prostej rzeczy mimo, że to kwestia minuty. Nie lepiej nauczyć się niż jęczeć?

Już pominę fakt, że są setki działających stron z torrentami i wcale za nie płacić nie trzeba...

ocenił(a) film na 8
Dealric

bez podania przykładu to dalej debilne komentarze bo kazdy głupi pomimo tego czy wie lub nie wiem może tak napisać,
więc proszę cię myśl trochę.

ocenił(a) film na 6
Beton_X

Nie zwalaj na mnie swoich przywar (takich jak niemyślenie) :)
Myślisz, że dlaczego nikt nie podał Ci informacji? Bo jesteś leniem, któremu nie chce się ruszyć dupy.
Jak bardzo chcesz mogę zrobić screen ze strony z filmiem w hd skoro tak dowodów potrzebujesz, ale nie licz, że zostawię jakiekolwiek namiary na strony niezamazane :)

ocenił(a) film na 2
Dealric

Po za tym udostępnianie jest ścigane z urzędu. Za pewne podawanie źródła też, można pod coś podciągnąć. A przynajmniej tak mi się wydaje, i niech ktośm nie poprawi jeżeli się mylę.

ocenił(a) film na 2
Beton_X

Co Wy ludzie z tymi torrentami macie? Najgorszy syf, a jeśli nawet nie dla Was to dla współdzielących podsieć. Po za tym na torrentach, akceptujecie nie rzadko albo prawie w 90% przypadków udostępnianie pobranego materiału. Czy ja się mylę, że to przestępstwo w Naszym kraju? Jest pełno warezów i innych stron, gdzie macie aktualizowane co parę minut lub godzin linki do wszelkich materiałów... filmowych, gier, muzyki itp. czy będzie to ciemny warez, czy gryzoń, pup :p prawie, jak nie wszystko da się znaleźć i pobrać. Nic mi do tego ale jedno chcę powiedzieć - *ebać torrenty.

ocenił(a) film na 2
Beton_X

I jeszcze jeden komentarz, sam przed chwilą sprawdzałem. Wersja HD pojawiła się około 15 stycznia w sieci.

ocenił(a) film na 8
Beton_X

polecam http://noobroom.com/

ocenił(a) film na 8
Beton_X

najlepsze jest to że większość hejtujących mnie w tym temacie nie ma pojęcia gdzie znaleźć ten film, oni po prostu muszą się wyżyć w ferie bo w szkole są gnębieni i poniżani. podczepiają się pod czyjś post i będą spamować jaki to on jest i co zrobił bez żadnych sensownych argumentów.
rok 2014 przyniósł nam więcej baranów z "2" z przodu w dacie urodzenie... ehh

ocenił(a) film na 8
Beton_X

Kilka postów wyżej podałam ci nazwę konkretnej strony, na której możesz znaleźć film. Użytkownik "Adder" też podrzucił ci jakąś stronkę, a ty zamiast podziękować osobom próbującym ci pomóc, wolisz się wdawać w jakieś niepotrzebne pyskówki. Twój wybór.

ocenił(a) film na 8
Zuzhet88

wiem, dziękuje ci bardzo.
pisałem, że większość ale na szczęście są jeszcze ludzie normalni.
co do użytkownika "adder" to kolejna prowokacja, widać to po samej nazwie strony "noob+room" .

ocenił(a) film na 8
Beton_X

:)

Ja nigdy o tej stronie nie słyszałam, rzeczywiście nazwa dość nietypowa. Jak interesują cię torrenty to wyżej wymieniona przez mnie strona powinna załatwić sprawę.