11 listopada świat
22 listopada Polska
dziś jest 29 stycznia 2014 czyli prawie 3 miesiące po premierze
a w necie żadnej dobrej kopi...
*kopii
Jeśli 1080p BluRay x264 to nie jest dla ciebie dobra kopia, to nie wiem co nią jest :)
Ba, jest nawet DTS-HD z dźwiękiem pod zestaw 7.1. Lepszej wersji już nie będzie.
Wiem jest na torrentach, ale ja niestety nie mam tam konta i nie mam zamiaru bulić 10 zł za aktywacje, a strony generujące torrenty też nie działają od pewnego czasu.
proszę od powstrzymania się od debilnych komentarzy takich jak:
-Dziabarata "cóż... jak się nie umiesz szukać..." , bo to świadczy o poziomie kometującego... bez podania namiarów na dobra kopie taki komentarz jest bez sensu bo zapewne troll chce się popisać.
Przecież jest mnóstwo działających, darmowych stron z torrentami. Najpopularniejsza to pewnie the pirate bay, spróbuj poszukać tam.
Tyle, że to prawda.
Jedyną osobą piszącą debilne komentarze jesteś Ty, bo nie potrafisz w sieci znaleźć prostej rzeczy mimo, że to kwestia minuty. Nie lepiej nauczyć się niż jęczeć?
Już pominę fakt, że są setki działających stron z torrentami i wcale za nie płacić nie trzeba...
bez podania przykładu to dalej debilne komentarze bo kazdy głupi pomimo tego czy wie lub nie wiem może tak napisać,
więc proszę cię myśl trochę.
Nie zwalaj na mnie swoich przywar (takich jak niemyślenie) :)
Myślisz, że dlaczego nikt nie podał Ci informacji? Bo jesteś leniem, któremu nie chce się ruszyć dupy.
Jak bardzo chcesz mogę zrobić screen ze strony z filmiem w hd skoro tak dowodów potrzebujesz, ale nie licz, że zostawię jakiekolwiek namiary na strony niezamazane :)
Po za tym udostępnianie jest ścigane z urzędu. Za pewne podawanie źródła też, można pod coś podciągnąć. A przynajmniej tak mi się wydaje, i niech ktośm nie poprawi jeżeli się mylę.
Co Wy ludzie z tymi torrentami macie? Najgorszy syf, a jeśli nawet nie dla Was to dla współdzielących podsieć. Po za tym na torrentach, akceptujecie nie rzadko albo prawie w 90% przypadków udostępnianie pobranego materiału. Czy ja się mylę, że to przestępstwo w Naszym kraju? Jest pełno warezów i innych stron, gdzie macie aktualizowane co parę minut lub godzin linki do wszelkich materiałów... filmowych, gier, muzyki itp. czy będzie to ciemny warez, czy gryzoń, pup :p prawie, jak nie wszystko da się znaleźć i pobrać. Nic mi do tego ale jedno chcę powiedzieć - *ebać torrenty.
I jeszcze jeden komentarz, sam przed chwilą sprawdzałem. Wersja HD pojawiła się około 15 stycznia w sieci.
najlepsze jest to że większość hejtujących mnie w tym temacie nie ma pojęcia gdzie znaleźć ten film, oni po prostu muszą się wyżyć w ferie bo w szkole są gnębieni i poniżani. podczepiają się pod czyjś post i będą spamować jaki to on jest i co zrobił bez żadnych sensownych argumentów.
rok 2014 przyniósł nam więcej baranów z "2" z przodu w dacie urodzenie... ehh
Kilka postów wyżej podałam ci nazwę konkretnej strony, na której możesz znaleźć film. Użytkownik "Adder" też podrzucił ci jakąś stronkę, a ty zamiast podziękować osobom próbującym ci pomóc, wolisz się wdawać w jakieś niepotrzebne pyskówki. Twój wybór.
wiem, dziękuje ci bardzo.
pisałem, że większość ale na szczęście są jeszcze ludzie normalni.
co do użytkownika "adder" to kolejna prowokacja, widać to po samej nazwie strony "noob+room" .