Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

The Hunger Games: Catching Fire
2013
7,3 296 tys. ocen
7,3 10 1 295638
6,5 46 krytyków
Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia
powrót do forum filmu Igrzyska śmierci: W pierścieniu ognia

zwiastun

ocenił(a) film na 10

Widzialem zwiastun filmu i robi wrazenie. Chociaż nie dokońca wiem kto jest kim, ale zwiastun jest
dobry i film tez taki będzie (mam nadzieję).

ocenił(a) film na 9
Jonkon

jak byś mógł powiedzieć gdzie widziałeś ten zwiastun byłabym bardzo wdzięczna :)

ocenił(a) film na 8
Jonkon

trol a nie zwiastun ..

Jonkon

jeśli widziałeś to jakąś robotę fana. Oficjalnego zwiastunu nie ma

ocenił(a) film na 10
julcia2805

Widzialem na you tube wystarczy wpisac angielska nazwe w wyszukiwarke i dopisac trailer. Ale czy to oficialny trailer to nie wiem. Moze to tylko zmontowane sceny z filmu. Ale dzięki niemu mozna zobaczyc troche scen z filmu.

Jonkon

To daj link .

Jonkon

jesli coś takiego by się pojawiło z aktorami grającymi w filmie to fani już dawno by to podłapali,jedyne filmiki jakie są zmontowane z aktorami to powycinane sceny z ich różnych filmów. Oficlany zwiastun podobno może pojawić się w kwietniu ale to nic pewnego

ocenił(a) film na 9
julcia2805

Oszustwo. Zwiastun wychodzi 14 kwietnia.

ocenił(a) film na 10
julcia2805

Nie nie nie. To napewno byly sceny z tego filmu bo byla pokazana arena byl finnick i inni. Zamieszki w kapitolu itp.

użytkownik usunięty
Jonkon

No to daj link, zamiast trzeci raz pisać, że widziałeś zwiastun.

Nie istnieje żaden oficjalny trailer. Gdyby tak było, w sieci huczałoby wręcz, nie wspominając o tumblrze. Jonkon, widziałeś fanmade, może nawet całkiem dobry, skoro się nabrałeś, ale to tylko fanmade i uwierz mi, coś o tym wiem, bo zwykle wiadomości nowe o filmie sama znajduję jako pierwsza, orientuję się co znalazło się w sieci i kiedy. Trailer, nawet gdyby został wrzucony na yt, nie przeszedłby mojej uwadze. A już na pewno nie ludziom z tumblra, którzy roznieśliby to dalej.

Tak więc radzę wszystkim wyluzować, Jonkon się pomylił i nie ma za co go winić ;)

użytkownik usunięty
Mariposaszeptem

Przyznaję Ci rację, że jako pierwsza znajdujesz newsy o filmach (nie tylko Igrzyska 2 mam na myśli) i chwała Ci za to! :-D Oraz wielkie dzięki ;)

ocenił(a) film na 10
Jonkon

Oficjalny zwistun na 100% wychodzi 14 kwietnia! Można obejrzeć logo (teaser trailer) lub jakiś dobry fanmade jak np ten
http://www.youtube . co m/watch?v=w7djN9T9Oqk&list=UUzwaBPmCFAGErpYrpusj1bw& index=1

ocenił(a) film na 9
doma1600

Ludzie nawet w to nie wierzcie! Nie ma żadnego oficjalnego zwiastuna! Tylko teaser z kosogłosem. Jak pisałam trailer wychodzi 14 kwietnia na gali MTV. Przed tym czasem nie spodziewajmy się niczego.

Pecia15

Nikt w to nie wierzy przecież ;)

ocenił(a) film na 9
Jonkon

Bitch Please...
ja widzialem juz caly film!