Widzialem zwiastun filmu i robi wrazenie. Chociaż nie dokońca wiem kto jest kim, ale zwiastun jest
dobry i film tez taki będzie (mam nadzieję).
jak byś mógł powiedzieć gdzie widziałeś ten zwiastun byłabym bardzo wdzięczna :)
Widzialem na you tube wystarczy wpisac angielska nazwe w wyszukiwarke i dopisac trailer. Ale czy to oficialny trailer to nie wiem. Moze to tylko zmontowane sceny z filmu. Ale dzięki niemu mozna zobaczyc troche scen z filmu.
jesli coś takiego by się pojawiło z aktorami grającymi w filmie to fani już dawno by to podłapali,jedyne filmiki jakie są zmontowane z aktorami to powycinane sceny z ich różnych filmów. Oficlany zwiastun podobno może pojawić się w kwietniu ale to nic pewnego
Nie nie nie. To napewno byly sceny z tego filmu bo byla pokazana arena byl finnick i inni. Zamieszki w kapitolu itp.
Nie istnieje żaden oficjalny trailer. Gdyby tak było, w sieci huczałoby wręcz, nie wspominając o tumblrze. Jonkon, widziałeś fanmade, może nawet całkiem dobry, skoro się nabrałeś, ale to tylko fanmade i uwierz mi, coś o tym wiem, bo zwykle wiadomości nowe o filmie sama znajduję jako pierwsza, orientuję się co znalazło się w sieci i kiedy. Trailer, nawet gdyby został wrzucony na yt, nie przeszedłby mojej uwadze. A już na pewno nie ludziom z tumblra, którzy roznieśliby to dalej.
Tak więc radzę wszystkim wyluzować, Jonkon się pomylił i nie ma za co go winić ;)
Przyznaję Ci rację, że jako pierwsza znajdujesz newsy o filmach (nie tylko Igrzyska 2 mam na myśli) i chwała Ci za to! :-D Oraz wielkie dzięki ;)
Oficjalny zwistun na 100% wychodzi 14 kwietnia! Można obejrzeć logo (teaser trailer) lub jakiś dobry fanmade jak np ten
http://www.youtube . co m/watch?v=w7djN9T9Oqk&list=UUzwaBPmCFAGErpYrpusj1bw& index=1
Ludzie nawet w to nie wierzcie! Nie ma żadnego oficjalnego zwiastuna! Tylko teaser z kosogłosem. Jak pisałam trailer wychodzi 14 kwietnia na gali MTV. Przed tym czasem nie spodziewajmy się niczego.