Dlaczego główną rolę w tym filmie dostał taki pasztet?? Film prawie dwu godzinny a nie ma na czym oka zawiesić. Do głównej roli już bardziej by się nadawała jedna z koleżanek panny młodej - Katie - śliczna.
A co do filmu to nadaje się na niedzielne, nudne popołudnie. Bardzo przewidywalny i mało zaskakujący. 5/10
Biorąc pod uwagę urodę innych aktorek, to Anna wypada przy nich tragicznie. Dlatego właśnie nazwałem ją "pasztetem".
Jeśli dla Ciebie jedno równa się drugiemu i nadal nie widzisz niczego złego w nazwaniu kobiety "pasztetem" to podziękuję za tą dyskusję. Cześć..
Nie, nie widzę w tym nic złego, mówię to co myślę. A jeśli tym stwierdzeniem Cie uraziłem to przepraszam. Dziękuję i pozdrawiam!
pochwal sie jaki Ty jestes superprzystojny :) zwykle faceci co tam oceniaja dziewczyny, w rzeczywistosci sa totalnymi brzydalami
Kwestia gustu. Ale zgadzam się, film, aktorzy wprawdzie są wystawieni na krytykę i ocenę, zarówno pod względem umiejętności jak i wyglądu, ale bez przesady, żeby od razu pasztet...
Zauważ, że ta aktorka ma 34 lata w tym filmie, wiec wg mnie super wyglada, tylko moglaby bardziej naturalna być:) A ja się cieszę, że do głównej roli nie wybrano nie wiadomo, kogo. Ten film ma być optymistyczny dla przeciętnej osoby a nie dla piękności, które optymizmu raczej nie potrzebują.
Okropna to mało powiedziane, ale do postaci, którą tworzyła na ekranie, pasowała jak ulał.
ja akurat lubię pasztet :) np z kury :) albo no z króliczka :) ale faktem jest ze ta farbowana blondi urodą nie grzeszy.:) a co najgorsze będę musiał ten film obejrzeć :)