PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55229
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

DLACZEGO?!?!?! 

ocenił(a) film na 5

Dlaczego główną rolę w tym filmie dostał taki pasztet?? Film prawie dwu godzinny a nie ma na czym oka zawiesić. Do głównej roli już bardziej by się nadawała jedna z koleżanek panny młodej - Katie - śliczna.

A co do filmu to nadaje się na niedzielne, nudne popołudnie. Bardzo przewidywalny i mało zaskakujący. 5/10

ocenił(a) film na 7
Froogo

Też niezbyt przepadam za Anną Faris, ale żeby od razu pasztet?

ocenił(a) film na 5
ladygreenroom

Biorąc pod uwagę urodę innych aktorek, to Anna wypada przy nich tragicznie. Dlatego właśnie nazwałem ją "pasztetem".

ocenił(a) film na 7
Froogo

Jeśli dla Ciebie jedno równa się drugiemu i nadal nie widzisz niczego złego w nazwaniu kobiety "pasztetem" to podziękuję za tą dyskusję. Cześć..

ocenił(a) film na 5
ladygreenroom

Nie, nie widzę w tym nic złego, mówię to co myślę. A jeśli tym stwierdzeniem Cie uraziłem to przepraszam. Dziękuję i pozdrawiam!

ocenił(a) film na 6
Froogo

pochwal sie jaki Ty jestes superprzystojny :) zwykle faceci co tam oceniaja dziewczyny, w rzeczywistosci sa totalnymi brzydalami

ocenił(a) film na 5
ladygreenroom

Kwestia gustu. Ale zgadzam się, film, aktorzy wprawdzie są wystawieni na krytykę i ocenę, zarówno pod względem umiejętności jak i wyglądu, ale bez przesady, żeby od razu pasztet...

ocenił(a) film na 6
Froogo

W mojej mieścinie ta laska to już super modelka ona wcale nie jest brzydka

ocenił(a) film na 10
Froogo

ale musisz mieć kiczowaty gust, skoro ta aktorka jest wg Ciebie pasztetem

ocenił(a) film na 5
AfricaBambaataa

Być może. :)

ocenił(a) film na 6
Froogo

Zauważ, że ta aktorka ma 34 lata w tym filmie, wiec wg mnie super wyglada, tylko moglaby bardziej naturalna być:) A ja się cieszę, że do głównej roli nie wybrano nie wiadomo, kogo. Ten film ma być optymistyczny dla przeciętnej osoby a nie dla piękności, które optymizmu raczej nie potrzebują.

ocenił(a) film na 4
Froogo

Okropna to mało powiedziane, ale do postaci, którą tworzyła na ekranie, pasowała jak ulał.

ocenił(a) film na 1
Froogo

ja akurat lubię pasztet :) np z kury :) albo no z króliczka :) ale faktem jest ze ta farbowana blondi urodą nie grzeszy.:) a co najgorsze będę musiał ten film obejrzeć :)

ocenił(a) film na 8
Froogo

bo faktycznie w aktorstwie najbardziej liczy się uroda....chyba Ci się pomylił modeling z grą aktorską