PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55243
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

Dla mnie to jest totalna porażka.
Anna Faris zagrała totalnie durną postać.Film powinien nosić nazwę,coś w stylu "20 facetów głupiej blondynki:....
W ogóle brzydka jest Anna Faris....Nie jestem fanem tej aktorki.
Film bije tandetą i głupotą z minuty na minutę oglądania go...Nie polecam.

ocenił(a) film na 6
24_Scratch_24

Oj, tam, oj, tam... Aktorki nie ma się czepiać. Faktycznie ma dziwną twarz, ale bez przesady. Film w sam raz na raz. Nie wyróżnia się w żaden sposób od innych tego typu tworów, ale chyba i wyróżniać się nie miał, więc problem nie istnieje.

ocenił(a) film na 1
lijn

Ja się nie ograniczam do kilku gatunków filmowych.Film musi być dobry nieważne czy to komedia,melodramat czy też horror.Na raz to fakt,ale żałuję jednak,że go obejrzałem:) Aktorka hmm jak na razie jej nie widziałem w innym filmie niż komedia.Z tego gatunku np podobało mi się np "50 pierwszych randek" pomimo,że nie siedzę w tym gatunku często,ponieważ rzadko się trafia coś dobrego.No nie wyróżnia się fabuła oklepana,ale mi chodzi o to,że z czasem jest coraz gorzej....ostatnie 30 minut to głupota totalna

ocenił(a) film na 6
24_Scratch_24

Ja już tam nawet ledwo pamiętam co się stało pod koniec, więc pewnie jest to totalna głupota. Jednakowoż mój punkt widzenia jest dość spaczony, ponieważ i tak oglądałam ten film, bo gra tam przystojny aktor i nie oczekiwałam, że fabuła mnie porwie. Niektóre filmy nie muszą być dobre i, wierz mi, wytwórnie filmowe o tym wiedzą.

ocenił(a) film na 1
lijn

Rozumiem...Też wiele razy oglądałem słabe filmy tylko dlatego,że grały tam aktorki,które uważam za piękne:)

ocenił(a) film na 6