PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55229
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

Dawno nie widziałem czegoś tak wspaniałego. Zabawne , pouczające i z prawdziwym przesłaniem - kieruj sie wskazaniem swojego serca a nie głupimi , narzuconymi przez społeczeństwo regułami .

ocenił(a) film na 10
smokull

Mało kto pewnie zauważył - ale jest tez akcent polski - Ally szukając tego faceta na końcu odwiedza między innymi polskie wesele :)

ocenił(a) film na 6
smokull

Film ogólnie ok, choć nie powala na kolana, to ogląda się dość przyjemnie. Chjriss świetny, Anka niestety zagrała strasznie płasko. Gdyby inna aktorka zajęła jej miejsce film byłby na plus. No ale widziałam gorsze filmy :P

A i które to było polskie wesele? To na którym dorwała tego kolesia?

ocenił(a) film na 10
galadriela

A ja uwazam ze wykonanie wlasnie przez nia bylo fajne. Takiej roli nie moze grac superbohaterka typu Angelina Jolie, dziewczyna ktora nie moze przy sobie zatrzymac zadnego faceta musi byc troszke niezdarna i wlasnie w tym jej urok.

To nie bylo to wesele na ktorym ona znalazla Chrisa, tylko takie troche skromniejsze, ktore odwiedzila przedtem szukajac go. Zrobila sobie fotke z panem mlodym, wisiala tam polska flaga i bylo napisane "Polish pub"

ocenił(a) film na 6
smokull

Tzn nie chodziło mi o aktorkę typu Angelina bo to by było śmieszne. W Annie denerwują mnie te jej przygłupawe minki wyuczone w trakcie serii "Scary Movie" o dziwo wcześniej nie robiła takich wyłupiastych oczu.
Jej gra była ok gdyby właśnie nie ten goofy face :)

ocenił(a) film na 10
galadriela

A mnie się to jej goofy face akurat podobało , ale ok , przyjmuje twój punkt widzenia :)