PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55229
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

Szkoda czasu, ten film to istna tragedia. Mówiąc wprot w moim odczuciu był po prostu bardzo płytki i nudny. Po 20 min. nie wytrzymałam i wyłączyłam. Nie wiem dlaczego Anna Faris tak często gra w tego typu filmach a przede wszystkim role takich słodkich idiotek, nie rozumiem tego, ale to Jej sprawa. Filmu osobiście zdecydowanie nie polecam.

ocenił(a) film na 7
uwieziona

Ja mam odmienne zdanie i film polecam. Może nie jest arcydziełem, a zwłaszcza zakończenie mnie trochę zawiodło. Jednak na pewno nie jest to gniot. Warto obejrzeć i nie sądzę, że Anna Faris gra tutaj słodką idiotkę. Jest to raczej rola kobiety niepotrafiącej znaleźć stałego partnera, bynajmniej nie tylko ze swojej winy. Film uczy nas, że raczej nie powinno się wchodzić dwa razy do tej samej rzeki, bo przecież szczęście może być "na wyciągnięcie ręki". Dobry film, wszak nie każdy film musi być poważny i ambitny. Ten jest lekki, przyjemny i fajnie się go ogląda.

Peter2013

Z tym się zgodzę, dobry film nie musi być poważny i ambitny i też wiele takich mam na koncie (to tak w razie gdybyś powyższe słowa kierował również do mnie).