PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=513964}

Ilu miałaś facetów?

What's Your Number?
2011
6,2 55 tys. ocen
6,2 10 1 55229
3,5 6 krytyków
Ilu miałaś facetów?
powrót do forum filmu Ilu miałaś facetów?

co się stało z twarzą anny faris? tylko na fotkach tak wygląda czy w filmie też trudno ją poznać?

ocenił(a) film na 6

tez zwrocilem na to uwage. Znam ja z kilku poprzednich komedii i tutaj wyglada odrobine inaczej. W sumie, w filmie byla scena gdy wrocila z Miami, z duza dawka opalenizny i wtedy wygladala niemal nie do poznania. Moim zdaniem, dziewczyna jest juz po prostu starsza no i odrobine przytylo sie jej, a raczej zaokraglilo na twarzy.

użytkownik usunięty
dabram17

to w sumie dobrze, bo bałem się że się podpompowała i nawstrzykiwała sobie bóg wie czego. ;)

moim zdaniem jej usta najadly sie kolagenu i twarz botoksu... tak przynajmniej wygląda w trailerze

Viljar

No właśnie również moim zdaniem wygląda tu nieco inaczej ;p
Usta aktorki już nie są takie pełne a twarz jakby napuchnięta

Zawsze miała "coś" z ustami. Nie wiem, może to tylko moje odczucia, ale nigdy nie wiedziałam, co reżyserzy w niej widzą i dlaczego gra w tylu filmach. Ja osobiście nie mogę na nią patrzeć. Twarz mnie boli.
A teraz ewidentnie jest "podrasowana". Tylko efekt zamiast lepszego, zdecydowanie na minus.
;)

użytkownik usunięty
katefly

też mam wrażenie jak się przyjrzałem, że coś jest z nią naprawdę nie tak. chyba naprawdę trochę się podpompowała.

Faktycznie ;o Widocznie skalpel tu działał.

Włączyłam sobie film i na początku musiałam aż zatrzymać bo coś mnie zaniepokoiło w jej twarzy. Chodzi o okolice brwi i czoło ogółem. I szybko weszłam na filmweb by zobaczyć, czy ktoś też zwrócił na to uwagę heh...
Pomijam tendencję aktorki do szczękościsku. Lubiłam ją.