Ja powiem tak:
Dla ludzi którzy lubią Mitologie lub tematy związane z nią napewno sie spodoba film.
Mi bardzo spodobał sie ten film i bede go polecac innym.
Licze sie z opiniami innych wiadomo w kazdym filmie sa minusy ale trzeba patrzec tez na
plusy.
Pozdrowienia :P
green box tak jak zawsze, w 300 identyko, w dzisiejszych czasach ogląda się komputerowy film, a nie taki, kręcony kamerą na pięknym morzu, i jakiejś skamieniałości
Co Ty pierd...isz , ten film jak i jego autorzy morza nie widzieli. 100% technika komputerowa
przecież napisałem "w dzisiejszych czasach ogląda się komputerowy film, A NIE TAKI, kręcony kamerą na pięknym morzu, i jakiejś skamieniałości"
Ten film wizualnie nie ma nic na +. Nie ma najmniejszego klimatu Grecji, starożytności ani mitologii.
ja bardzo lubie mitologie a po seansie wyszedlem zalamany. Nigdy juz nie dam szansy filmowi tego rezysera ;]
ale z jakiego powodu zalamany ?
tylko nie mow ze dlatego ze film nie jest taki jak mitologia ?
film nie ma nic wspolnego z mitologia poza paroma imoinami.. sama fabula jest wg mnie zenujaca, tak plytkiego filmu, ktory nie ma niczego do przekazania i nawet po przez te "wspaniałe" efekty specjalne w 3D i wszechobecna rzeź nie widzialem juz od dawna.
Rozumiem ze komus tki odmozdzacz mogl sie podobac, jednak moja ocena tego filmu rowna bylaby 0 gdyby mozna bylo wyznaczyc taka ocene.
I uwazam ze ktos kto pozwala takiemu scenariuszowi ukazac swiatlo dzienne musi byc przynajmniej cwierc-inteligentem