PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485474}
5,9 58 tys. ocen
5,9 10 1 58315
4,7 15 krytyków
Immortals. Bogowie i herosi
powrót do forum filmu Immortals. Bogowie i herosi

Fajny filmmmm

ocenił(a) film na 10

Ja powiem tak:
Dla ludzi którzy lubią Mitologie lub tematy związane z nią napewno sie spodoba film.
Mi bardzo spodobał sie ten film i bede go polecac innym.
Licze sie z opiniami innych wiadomo w kazdym filmie sa minusy ale trzeba patrzec tez na
plusy.
Pozdrowienia :P

ocenił(a) film na 7
SouleK

green box tak jak zawsze, w 300 identyko, w dzisiejszych czasach ogląda się komputerowy film, a nie taki, kręcony kamerą na pięknym morzu, i jakiejś skamieniałości

ocenił(a) film na 4
tomaszkeyboard

Co Ty pierd...isz , ten film jak i jego autorzy morza nie widzieli. 100% technika komputerowa

ocenił(a) film na 7
magin7

przecież napisałem "w dzisiejszych czasach ogląda się komputerowy film, A NIE TAKI, kręcony kamerą na pięknym morzu, i jakiejś skamieniałości"

tomaszkeyboard

Ten film wizualnie nie ma nic na +. Nie ma najmniejszego klimatu Grecji, starożytności ani mitologii.

ocenił(a) film na 3
patryklukow

ja bardzo lubie mitologie a po seansie wyszedlem zalamany. Nigdy juz nie dam szansy filmowi tego rezysera ;]

ocenił(a) film na 6
maiev888

ale z jakiego powodu zalamany ?
tylko nie mow ze dlatego ze film nie jest taki jak mitologia ?

ocenił(a) film na 1
maiev888

film nie ma nic wspolnego z mitologia poza paroma imoinami.. sama fabula jest wg mnie zenujaca, tak plytkiego filmu, ktory nie ma niczego do przekazania i nawet po przez te "wspaniałe" efekty specjalne w 3D i wszechobecna rzeź nie widzialem juz od dawna.
Rozumiem ze komus tki odmozdzacz mogl sie podobac, jednak moja ocena tego filmu rowna bylaby 0 gdyby mozna bylo wyznaczyc taka ocene.
I uwazam ze ktos kto pozwala takiemu scenariuszowi ukazac swiatlo dzienne musi byc przynajmniej cwierc-inteligentem

ocenił(a) film na 3
and1_16

zgadzam sie ;)

ocenił(a) film na 4
maiev888

Popieram.